Den beste South Florida huset planter

June 1

Den beste South Florida huset planter

De fleste huset planter stammer fra tropisk klima og vil føle seg hjemme i Sør Florida klima. Når du velger en huset anlegget, vurdere mengden lys anlegget vil motta og hjemmet er temperaturen. Som innsiden klima forblir relativt stabilt, huset planter trenger ikke vokser soner, men de fleste krever en høyere humidity enn finnes innendørs med moderne oppvarming og klimatisering. Dis plantene dine regelmessig.

Afrikanske fioler

Innfødt til Afrika, African Violet er ikke en fiolett hele men medlem av Gesneriaceae familien. De trives i indirekte, lys lys og nær også et østlige og nordlige vindu. Forskjellige lilla, rosa og hvite blomster blomstre nesten kontinuerlig over fuzzy, hjerte-formede blader. Afrikanske fioler trenger høy luftfuktighet og fuktig jord, men de liker ikke bladene våt. Vann afrikanske fioler ved å plassere en skål med vann under potten. For optimal vekst, bruk en jord spesielt utformet for afrikanske fioler og gjødsle med African Violet mat regelmessig og alltid når transplanting.

Peace Lily

Mørk grønn langstrakte blader og en unik oval-formet blomst med en tykk gul stamen gjøre Peace Lily en attraktiv tillegg til ethvert hjem. Peace Lily krever lyse men indirekte lys. Lys vil føre din fred Lilys blader til gult. Den trives i en høyere humidity, så hvis været er tørr, tåke noen ganger. Vann regelmessig, men tillate skitt på huset anlegget tørr litt mellom Pottejorden å unngå våt jord.

Mor-i-lov er tunge

Dette huset anlegget har bred oppreist blader som kan vokse til 3 eller til og med 4 fot høy. Selv om mor-i-Laws tungen vokser best i lyse lys og varme temperaturer, er det en av de tøffeste hus plantene tilgjengelig, tilpasning til nesten alle voksende forhold. La jorda tørke mellom vanning og om vinteren, og deretter redusere vanning til om en gang i måneden.

Ficus

På grunn av deres raske vekst og vakre skinnende grønne blader blitt Ficus treet en favoritt houseplant. Ficus kan bli ganske store i vill, men vanligvis fortsatt mindre 8 fot høy i hjemmet. Stedet en skuff fylt med steiner under potten og fyll den med vann å gi fuktighet din Ficus må trives. Dis Ficus etterlater ofte men bare vann når en tomme av jorden er tørre. Ficus trær må indirekte lys. Beskjær å fjerne alle døde grener eller å forme som ønsket.