Den beste Slug Killer for planter

March 16

Den beste Slug Killer for planter

Tid er verdifull, så ikke kaste bort det dårligere metoder for å drepe snegler. Disse slimete skadedyr kan ødelegge din dyrebare planter. Den beste måten å drepe dem er å sette ut feller og giftig agn samtidig beskytte overlevende planter.

Jern fosfat agn

Som en alle naturlig giftfri agn som lokker snegler fra sine skjulesteder, underverker jern fosfat slug killer for organiske gartnere. Når jern fosfat agn er svelget av en slug mollusk nekter å spise og dør av sult en uke senere. Denne agn type kan sprinkled rundt alle innendørs og utendørs anlegg å trekke snegler fra deres mørke og fuktig gjemmesteder. Den søte lukten av jern fosfat agnet tiltrekker snegler.

Pet næringen feller

Naturlig og kjemiske slug drapet produkter bare gå så langt for å drepe snegler, fordi snegler skjule underjordiske mesteparten av tiden. Sette ut en enkel ly av en veltet folie bolle nær planter med en hunden eller katten mat inne vil lokke snegler i mørke fellen. Denne metoden trekker snegler fra deres skjulested steder Overnatting og kan du samle snegler salg neste morgen.

Øl feller

Den gamle løsningen av drukning i øl er effektiv hvis du har en liten hage eller bare noen planter å ta vare på. Hvis du setter ut en dyp tallerken med øl, snegler vil bli trukket av alkohol lukten, drikke nok til å bli full og drukne i øl. Delvis begrave en kopp øl i bakken fungerer som en øl-fylt arena for snegler å drukne i hagen.

Slug barrierer

For å øke effektiviteten av agn og feller, kan du installere barrierer for å holde snegler fra planter. En tynn stripe av kobber plassert rundt foten av en plante stilk eller beholder vil fungere som en beskyttende vegg fordi snegler ikke vil gjennomgå over kobber. Snegler også unngå rive kroppene skjøre på materialer som knust egg skall, lava rock og kiselgur. Dryss disse elementene rundt planter som trenger mest beskyttelse mot snegler. Selv om salt og salt-baserte materialer vil drepe en slug, kan disse stoffene gi plantene salt skade og skade det omkringliggende jorden.