Den beste planter for Pool landskapsarbeid

April 26

Den beste planter for Pool landskapsarbeid

Planting forhold rundt et svømmebasseng kan presentere en rekke problemer. Blant de vanligste problemene er lengre perioder med sol og eksponering til kjemisk behandlet vann. Avhengig av den nøyaktige planting plasseringen, kan noen planter og busker streve med å vokse nok rotsystem. Bøndene bør også huske på muligheten for noen planter å tiltrekke uønskede feil eller rotet igjen av noen art sesongmessige blad slipp. Til tross for vanskelighetene har dyrkere en rekke planter å velge mellom.

Hollies

Holly planter er en mangfoldig familie med flere dusin medlemmer. Noen planter vil vokse til mer enn noen få inches, mens andre vil modnes til mer enn 50 fot. Evergreen vekst vane holly gjør det en fin estetisk valg for rundt bassenget mens hardfør natur betyr det vil gjøre godt i vanskelige forhold. Alle typer holly trives med full soleksponering, men vil gjøre godt i områder med delvis skygge. Når anlegget er etablert, krever det lite omsorg fra produsenten. Mannlige kristtorn vil produsere mindre rot enn kvinner, som betyr mindre opprydding i og rundt bassenget.

Azalea

Blant de mest brukte hage plantings i USA azalea trives i de fleste områder av landet, og er ideelt for å legge til farge og tekstur til bassenget omgivelser. Disse plantene produsere dype grønne blader og store blomster i en rekke levende farger. Det vil gjøre godt i en mengde sol og skygge og vil tilpasse seg de fleste jord typer, men vil ikke tolerere eksponering for kulde temperaturer. Disse planter foretrekker jord som er litt surt, og vil produsere blomster i hvit, gul, oransje og rosa og lilla. Bøndene kan forvente plantene å nå så høye som 15 fot i høyden.

Hortensia

Hortensia planter er mye brukt i hager og landskap. De produserer blomster i store klumper med levende farger. Blomster åpnes i nyanser av hvitt, lilla, rosa og blått. Blomst farge kan være påvirket av pH i jordsmonnet hortensia er kjent for sine sporadisk fargeendringer hele året. Anlegget er lett å vokse og trives i de fleste jord typer, det foretrekker et område med full sun eller delvis skygge. Hortensia er ofte vokst som en busk og når etablert, krever lite omsorg fra produsenten.

Trær og kaktuser

Kranen i nærheten svømmebasseng kan være en vanskelig prospekt. Omfattende rotsystem kan forårsake problemer med sprengning bassenget veggene og kan forstyrre filtreringssystemer. Einer og palmer er perfekt valg som de er kompakt, lett å omsorg for og ikke produsere rusk. Noen kirsebær eller poppel varianter, vil men de produserer litt mer rot, motstå vanskelige forhold og gir helårig visuelle. Noen ørkenen innstillinger kan være ideell for planting kaktus, inkludert fat (Ferocactus cylindraceus), piggete pære eller thorn-fri totem pole (Lophocereus schottii f. monstrosus). Hver av disse er ganske lett å omsorg for, men kan ha spesifikke økende krav, spesielt for vann og sol eksponering.