Den beste planter for en Florida landskapet

October 12

Den beste planter for en Florida landskapet

Den beste måten for Florida landskapsarbeid hobby å lage en vakker gårdsplass er å fokusere på lite vedlikehold planter og trær som er godt tilpasset hovedsakelig varmt, fuktig miljø. Fokus på ikke-invasiv, lav vann arter går en lang vei mot et vakkert landskap som plasserer en lav etterspørsel på noen ganger knappe vannforsyning. Til tross for aurrounded av mer enn tusen miles med kystlinje, har solskinn staten noen ganger en hard tid å forsyne alle ferskvann trenger.

Håndflatene

Ingenting sier "Florida" mer enn en hyggelig Palme og det er arter som vil gjøre godt i noen del av staten, men området nord panhandle på grunn av sporadiske kaldt vær, kan sette en belastning på denne allestedsnærværende sub tropiske planter. I Sør-Florida, kokos palmer og dronningen palmer gjør ganske bra fordi de elsker varme og fuktighet. For andre deler av staten, kan gartnere velge en majestet palm eller kinesisk fan palm, begge som er svært tilpasningsdyktige jord og temperaturer.

Blomster

Etter planting et godt utvalg av palmer, vil Florida gartneren trolig å velge én eller flere varianter av fargerike blomster. University of Florida Extension Service foreslår å velge én eller to arter, kanskje med kontrasterende farger. For mange farger og varianter kan slå i en visuell distraksjon og faktisk skjermkvaliteten landskapets appell. Petunias, stemorsblomster og snapdragons gjøre godt i de fleste områder av staten. For mer tropisk-tenkende, hibiscus eller fugl av paradis kan være riktige valg.

Bregner

Fossile rapporter viser bregner og bregne-lignende planter dukket opp på jorden mer enn 140 millioner år siden, noe som gjør dem til en av de eldste anleggstypene, ifølge en April 2004 artikkel i "Vitenskap daglig." Floridas fuktighet overskudd og subtropiske klimaet er perfekt for dyrking av en rekke bregner. Faktisk mer bregner finnes der enn i noen annen stat bortsett fra Hawaii. Det er mer enn 120 ulike arter landscapers og gartnere, så litt av forskning er nødvendig for å bestemme hva som fungerer best i ditt tilfelle. Royal fern, gigantiske skinn bregner og Boston fern er noen valg å komme i gang.

Gress

I mange områder er gresset bare en organisk teppe å klippe hver uke. I Florida tar gress på en helt ny mening, takket være imponerende kyst planter som sawgrass, maidencane og myk rush. Brukt strategisk, kan klumper av disse vill voksende gress innlemmes i landskapet planen med stor virkning.