Den beste planter for en College Dorm

August 9

Den beste planter for en College Dorm

Når du begynner å leve uavhengig i et dorm rom, er det siste du ønsker mer ansvar. Imidlertid legger legge til en potteplante ikke-blomstrende eller plante til rommet ditt litt liv til oppsettet cookie-cutter. Den beste planter for en college dorm rom krever litt sol, vanning eller vedlikehold. Velge en selvforsynt plante kan du fokusere på andre deler av college livet.

Spider-anlegget

Spider-anlegget, Chlorophytum comosum, innfødt til Sør-Afrika, er en av de mest populære plantene å vokse innendørs. Spider planter, har som navnet antyder, lenge spindly, gress-lignende bladene som glir opp og ut av potten. Plantene vokser raskt, som er tilfredsstillende og morsomt å vitne i college dorm miljøet. Hvis du kan henge en kurv i dorm din, er anlegget en ideell aksent. Men anlegget også trives i en gryte og kan dyrkes i dverg-skjemaet. Du trenger bare å vann Chlorophytum comosum en gang eller to ganger hver to uker - hvis bladet tips gul, du er sannsynligvis over-vanning. Edderkopp planter er følsom for temperatur, imidlertid. Holde dorm temperaturen mellom 65 til 75 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 50 til 55 grader Fahrenheit natten vil holde anlegget sunn.

Snake Plant

Snake anlegg, Svigermorstunge, er en av de mest vanlige stueplanter fordi det er enkelt å vokse og attraktive i et rom. Medusa blader skyte opp fra jorden høy, slank og grønn. Noen Sansevieria trifasciata varianter er helt grønn, mens andre er spettet grønn eller med gule eller hvite striper. Det er en evergreen urteaktig flerårig plante og trives i full sol, men tåler lavt lysnivå. Imidlertid gjør de dårlige lysforholdene bladene mindre levende og sterk. Anlegget er ideelt for et hotellrom mest fordi den trenger så litt vann--de tolererer ikke våt miljøer eller over-vanning, så når du er i tvil, studenter kan bare vann anlegget hver sju til 10 dager.

Aloe Vera

For studenter er heldig å leve i et solfylt hotellrom, er en Aloe vera, Aloe barbadensis, en ideell anlegg. Aloe varianter kommer i flekkete, stripete, alle grønn eller gulaktig kultivarer. Mens plantene krever et solrikt sted i rommet, krever de ikke mye lys, som aloe er en saftig plante som lagrer vann i sin vaskulær vev. Aloe planter gi antibakterielt og beroligende middel, aloe, som relives smerter og smitte fra kutt, skraper og burns, hvis du eller din romkamerat uhell utsatt, dette anlegget kan komme.

Kalanchoe blossfeldiana

Kalanchoe blossfeldiana er en blomstrende cultivar av Kalanchoe slekten. Anlegget er en holdbar potteplante som krever lite vedlikehold,"skriver Millie Davenport fra Clemson University samarbeidende forlengelse. Fordi Kalanchoes er innfødt til tørre, ørken-lignende miljøer, kan de tåle tørke - eller college spring break- og fortsatt blomstrer. Bladene er tykk og squishy blomstene er små lyse knopper i rødt, rosa, gult eller hvitt. Kalanchoe blossfeldiana trives i solfylte steder, særlig om sommeren, og uten nok sollys planter vokse tynn og delikat. Vanning sommeren kreves også, men lite vanning kreves om vinteren når anlegget kan gå nesten helt uten vann i måneder. Blomster vil blomstre på våren eller tidlig sommer, avhengig av når sesongen varmer opp.