Den beste planter for en blomst seng

December 2

Den beste planter for en blomst seng

Den beste planter i en blomst seng er de som blomstrer i lange perioder i vekstsesongen, krever lite vedlikehold og utføre vakkert. Det er mye å be om en plante, men det er mange som vil gjøre alle tre. Med et godt utvalg av disse anleggene vil gartnere ha mindre arbeid og kan bare lene deg tilbake og nyte utsikten.

Lavendel

Lavendel er en duftende staude urt egnet for en blomsterhage. Blomst nagler siste seks å åtte ukens fra begynnelsen av juli til slutten av August. Det er mange varianter, men hardiest er Hidcote og Munstead, som vokser like høye som 18 inches. Fjern brukt blomster høsten og holde haugen i sjakk ved å fjerne gamle stammer tidlig på våren.

Mor-av-timian

Mor-av-timian er en spre urt hardføre nok på. Rosa og lilla blomster satt på et show fra juli til godt i September. Disse planter trenger ingen spesiell behandling, men gartnere kan trimme dem etter blomstring hvis de ønsker.

Gypsophila

Flerårige Gypsophila, også kjent som babyens pust, vokser til 30 inches. Med sine små hvite blomster tilbyr det en bølgende, mykgjørende effekt mot fargerike roser eller buskete lilla flox. Dette anlegget dør tilbake til bakken i høst, når brukt blomster stilker bør fjernes.

Columbine

Columbine er en fargerik og bekymringsløse flerårig vokser til 2 fot på en sterk stamme. Det er en hardfør selv seeding blomst. Den blomstrer fra vår til sankthans.

Crocus

Crocus er en av de første blomstene i våren, voksende 4 til 6 inches i høyden. Pærer skal plantes i høst på 3-tommers dyp. Crocus vil spre og er egnet for blomster, samt plenen. Når plantet, er det vedlikeholdsfritt.

Riddersporer

Riddersporer er stauder som kan vokse til 5 fot. Plante dem mot baksiden av en seng slik de ikke overmanne mindre blomster. Riddersporer er tilgjengelige i en rekke farger, blomstrende lengre i midtsommer. Fjerne brukte hodet på blomsten for en andre blomst i sensommeren.

Shasta Daisy

Shasta daisy er en hardfør staude økende 3 fot. Den blomstrer i lang i midtsommer med rikelig blooms. Shasta tusenfryd bør kobles til fargerike planter som riddersporer og sedum.

Flox

Flox er en annen enkel flerårig, økende til 3 fot. Det blomster i midtsommer, men hvis gartneren børster bort brukt petals den vil fortsette å blomstre i September. Legg den i et luftig sted, ikke for nær andre planter. Velg snikende flox for rock hager og kantlinjer. Dette anlegget vil blomst kun.

Sedum

Sedum er en shrubby flerårig med rikelig lys rosa blomster i midtsommer. Det har interesse etter blomstrende, som brukte hodet på blomsten bli dypt rødbrun. Sedum vokser til 30 tommer i de fleste steder. Holde anlegget attraktive, Fjern tørket blomst stammer i sen høst eller tidlig på vinteren.