Den beste planter for Container hager

August 18

Den beste planter for Container hager

En beholder hage kan du vokse en hage beleilig på patio, dekk eller balkong uten behov for å grave. Beholder hager kan legge en pop farge til din utendørs stue. Enkel å plante og vedlikeholde en beholder hage lar gartneren Vær kreativ når du velger planter. Typer planter som kan trives i en beholder hage er nesten uendelige, men de beste typene er de som er best egnet til USDA hardførhet anlegget sonen.

Geranier

Geranier er en av de vanligste valgene for en beholder hage. De er hardføre USDA hardførhet sonen 10 og vokse i containere. Geranier vokse til å bli fra 12 til 20 inches høy og de blomstrer i sommer og i høst. Overføre nye planter fra borekaks, brukes i andre beholdere og i neste års hage hvis bringes innendørs for vinteren. Ta kontakt med frø eller plante pakken instruksjoner for planting og voksende krav.

Basilikum

Basilikum er en favoritt sommer voksende valg for gartnere som vil vokse urter. Basilikum kan dyrkes sammen med andre urter i en container eller grønnsaker eller blomster. Basilikum plantene kjærlighet fuktig jord, så par dem med andre planter foretrekker vanning vilkårene. Basilikum vokser bra når sådd direkte i en container eller når transplantert som en frøplante. Par det med andre urter og holde beholderen nær kjøkken for en praktisk kjøkken beholder hage.

Stemorsblomst

Stemorsblomst planter er en lav vekst årlig som er hardfør soner 4 til 8. De kommer i en rekke farger som lilla, gul og hvit. Stemorsblomster er et godt valg for gartnere som vil fylle ut mellomrommene i sine beholder hager. Stemorsblomst planter vokse godt sammen med nesten alle plante. Disse planter legge interesse og farge til en beholder hage med grønnsaker eller urter; stemorsblomst blomster er også spiselig, og kan legge deilig farge til salater eller desserter. Par stemorsblomster med andre snittblomster som er i samme farge familien for å skape en farge tema beholder hage.

Petunia

Petunias vokse til å bli 4 24 inches høy og er enkle for både nybegynnere og avanserte gartner. De er vanligvis valgt fargene rosa eller lilla og deres frodige vekst som kan fylle ut hullene av hagen din beholder. Petunias vil stien over kanten på beholderen. Se etter teppe eller wave petunia varianter og anlegg med andre sun-elsker blomster eller pop i en grønnsak beholder hage for visuell interesse.