Den beste personvern planter for Central Florida

November 11

Enten du bor i byen forsteder, gjenkjenne de fleste huseiere behovet for personvern. Planter opprette en naturlig privat skjermen som også forbedrer utseendet på landskapet. I Central Florida's United staten landbruk hardførhet sone 9, den beste personvern planter er tørke tolerant, nå minst 8 fot høy og har tett, eviggrønne blader. Foruten å skape et privat område, vil disse plantene også gi et hjem for fugler og små pattedyr.

Japanske Mockorange

Japansk mockorange (Pittosporum tobira) er en evergreen busk med brede blader. Vokser til 15 fot høy og bred, denne busk gjør en svært god privat skjermen eller uformell hekk, ifølge Floridata. Japansk mockorange vokser i sin helhet til delvis sol og et bredt utvalg av jord. Bladene er gråaktig-grønn og mørkere på toppen, gi busk et tiltalende utseende. Selv om dette anlegget foretrekker fuktig, godt drenert jord, er det tørke-tolerant. Japansk mockorange kommer fra Japan og Kina, og vokser gjennom mildere klima, inkludert i Central Florida. Klynger av hvite blomster dekker denne busk i slutten av våren. Disse blomstene er ganske duftende med en duft ligner på en appelsin tre.

Orientalsk tuja

Voksende 50 fot høy, men vanligvis holdt er mye mindre, orientalsk tuja (orientalsk tuja orientalis) en tett, evergreen busk med skalert blader. Denne busk vokser i fullstendige eller delvise solen i godt drenert og selv dårlig jordsmonn i USDA hardførhet Zones 6 til 11. Orientalsk tuja er en lite vedlikehold plante som gjør en utmerket privat skjermen i hagen din Florida. Selv om dette anlegget er svært tørke-tolerant, vann det regelmessig det første året for å sikre god root utvikling, ifølge Floridata. Denne busk produserer små, runde, blålig kjegler på sensommeren. Noen varianter av dette anlegget, som "Elegantissima," har tett, gule blader som er ganske slående i landskapet.

Oleander

Et vanlig syn vokser i kommersielle steder i milde klima, er Oleander (Nerium oleander) en raskt voksende, evergreen busk som produserer store, prangende rosa, gule eller hvite blomster om sommeren. De dype grønne, lanse-formede bladene er tett og denne busk når lett en høyde på 20 fot høye og 10 fot bred. Vokse Oleander i full sol og godt drenert jord i USDA hardførhet soner 8 til 10, ifølge Floridata. (se ref #4) Oleander planter blomst i sommermånedene. Denne busk er giftige hvis ingested og ikke bør brukes i områder med unsupervised små barn.