Den beste metoden for voksende Wheatgrass

January 14

Wheatgrass, unge gresset på hvete anlegget, er ofte presset inn i saft, tatt pulver eller pille eller spist fersk avgifte og helbredende egenskaper. Ifølge American Cancer Society, har det vært nesten ingen kliniske studier i mennesker å støtte krav for wheatgrass eller wheatgrass diettprogrammer, men en svært liten studie publisert i den skandinaviske Journal gastroenterologi i 2002 antydet det kan hjelpe mennesker med kolitt. Uansett sin helsefordeler, wheatgrass er en attraktiv plante, og lett å grow hjemme.

Ulempene med økende Wheatgrass utsiden

Selv om wheatgrass kan dyrkes utenfor under visse forhold til bestemte tider av året, er det mange problemer med denne tilnærmingen. Wheatgrass foretrekker temperaturer på 60 til 75 grader; Det er ingen måte å sikre dette området av dører. Sollys kan overopphetes voksende skuffene om sommeren, og temperaturer over 90 grader kan være skadelig. I vintermånedene, wheatgrass hevet ute vokser svært sakte, og er utsatt for frysing. Fugler er en trussel mot utendørs wheatgrass, kattene, kanin, rotter og andre dyr. Dessuten, kan utendørs wheatgrass bli skadet av vind, hagl og overdreven regn.

Voksende Wheatgrass innsiden

For renslighet, bedre produksjon, beskyttelse mot elementene og riktig kontroll av temperatur og lys, vokse din wheatgrass innendørs. Temperaturen inne i et hus er vanligvis holdt i området der wheatgrass kan trives, og indirekte belysning i hus er også et pluss. Wheatgrass trenger ikke direkte sollys; Hvis du har nok lys til å vokse houseplants, kan du vokse wheatgrass. Wheatgrass trenger god luftsirkulasjon, plasserer den i et godt ventilert rom eller et rom med en takvifte, men ikke tillate luft til å blåse direkte på den. Bruke voksende skuffer, solgt på hage butikker, for komforten og bærbarheten; skuffer kan du endre gresset hvis lys eller temperaturen ikke er optimale i først. Kontroller at skuffene du har hull nederst for drenering.

Spire wheatgrass frø før planting av soaking dem i vann for 12 timer, og deretter tømme dem. Bruk et dørslag for effektiv drenering, og dekke det med et håndkle å holde fuktighet. For å sikre frøene spire. Nyt og avløp dem i 12-timers sykluser til du ser små røtter. For planting, bruk sterilt, bagged jord - god kvalitet potting blanding er fin, og gi riktig dybde for voksende ved å spre jord til en 1/2 tommers dyp, bruke en spray herr for å dempe det fortløpende. Spre frø på jord og dekke med et papirhåndkle. Sikre riktig fuktighet for spiring ved sprøyting papirhåndkle grundig nok våt både håndkle og underliggende frøene. Bruk denne metoden til vann frø om morgenen og igjen om natten for de neste dagene. Når spirene er en tomme høy, fjerne papirhåndkle og flytte skuffen til indirekte sollys. Når wheatgrass når 6 inches høy, kan det høstes.

Tips og forholdsregler

Selv om luftsirkulasjon er viktig, vil du ikke vindkast av luften blåser direkte på din wheatgrass; Dette kan skrumpe bladene. Utilstrekkelig luftsirkulasjon, derimot, kan føre til mugg jord; kuren er kjøligere temperaturer, mindre vanning og bedre luftsirkulasjon. Hvis problemet vedvarer, legge til en SS. natron til en gallon av vann og bruker at blanding til vann seedlings. Under-vanning kan også forårsake blader til å skrumpe inn. For å avgjøre når du bør vann, sjekk under wheatgrass skuffen. Hvis bunnen av skuffen er våt, kreves ingen ekstra vann.