Den beste metoden for rengjøring kalkstein

October 10

Den beste metoden for rengjøring kalkstein

Kontorbygg, kulturarenaene og selv private boliger har kalkstein eksteriør, gulv og unike funksjoner. Kalkstein varer i år hvis godt vedlikeholdt. Men på grunn av normal slitasje, miljø og flekker begynner kalkstein å se kjedelig og misfarget. Enten du opprettholde kalkstein gulv selv eller leie en profesjonell å refinish utsiden av et kontorbygg, har kalkstein potensial til å gi år med attraktive holdbarhet. Høyre tilnærminger til rengjøring og vedlikehold gi bedre resultater.

Kontakt en profesjonell

Kontakt en profesjonell med store, utvendig jobber eller interiør seg med betydelig skade. Rens interiør hjem gulv og inventar gir få, om noen, utfordringer. Kalkstein krever riktig tilnærming til holde seg så god som dagen du kjøpte den. I sin naturlige tilstand synes kalkstein å ha små hull eller innrykk. Imidlertid bør større hull være fylt og refinished av en profesjonell. Noen ganger kan kalkstein gulvfliser være ujevn, noe som gir mer skitt å sive mellom flisene. En profesjonell kan slipe ned overflaten for å avsløre den uskadet del av fliser og sette dem på plass. Den stein profesjonelt kan også bruke en spesiell tetningsmasse å beskytte og bevare kalkstein (se referanse 1).

Velge riktige produkter

Bruk et ikke Sure, nøytral pH rengjøringsmiddel spesielt beregnet på naturstein. Mens naturstein tilbyr en holdbar alternativ å annet materiale, krever kalkstein riktig pleie, slik at den beholder sin opprinnelige skjønnhet og glans. Ikke bruk syreholdig naturlige stoffer som sitron juice eller eddik. I tillegg unngå med acid inneholder rengjøring produkter ment for badekar, flis og grout. Disse produktene er for harde for din kalkstein. Skyll og tørk flater grundig etter rengjøring.

Holde kalkstein ser bra

Regelmessig støv din kalkstein gulv eller kamper med en myk klut eller støv mopp. Straks rense opp søl å hindre flekker. Bruk en svak blekemiddel og vann løsning for å fjerne algene og moss fra kalkstein overflater utendørs i bassenget eller patio. Skyll med rent vann. Hvis du har kalkstein gulv, kan du vurdere å bruke området tepper for trafikk. For å opprettholde din kalkstein på lang sikt, ansette en profesjonell å dyp-feilfri gulv og inventar en gang i året (se referanse 2).