Den beste metoden for å male Over panel

April 22

Den beste metoden for å male Over panel

At trepaneler i din split-level hule sett ganske så groovy med lava lampe og jord-tonet shag gulvteppet i 1976. I dag, panel i et hjem gjør vanligvis det se mørkt og utdatert, og etter tre eller flere tiår med tre vegger, det er nok tid for en oppgradering uansett. Enten du har virkelig trepaneler, eller hvilken faux tre-korn, er metoden for male det egentlig det samme. Bruk rette grunningen og maling, betale oppmerksomhet til detaljer, og din malt panel vil vare for en annen 30 år.

Instruksjoner

•Fjern vinduet og døren trimme og baseboards, med mindre du planlegger å male dem også. Også fjerne bryteren og koble plater, vindu behandlinger og alt annet du ikke planlegger å male. Trekke ut spiker og skruer.

•Scrub panel trisodium fosfat (TSP) eller en annen fett-skjæring vaskemiddel. De fleste panel er vokset eller oljet minst en gang; Det må være squeaky før grunning. Kombinere vask og sliping trinn, bruke våte-tørre sandpapir eller en sliping svamp for å skrubbe panel. Skyll den og la det tørke.

•Prime panel med rask tørr oljebasert primer eller farget skjellakk primer. Hvis panel har grooves, bruke en fra sau roller dekke i stedet for en syntetisk. De er litt dyrere, men holder flere maling og for det meste fyller i panel rillene så du trenger ikke å gjøre med en pensel.

•Caulk alle hullene i panel, mellom panel og taket, og rundt trim. Tetninger fungerer fint for liten spiker hull. bare dab den på med fingeren. Tørk caulking glatt rett etter at du bruker den.

•Bruk spackle eller tre fyllstoff for større hull, og dem når tørr. Sette en flekk av primer på hver reparasjon, ellers vises de i finish maling som flatt flekker. Tetninger trenger ikke å være primet.

•Paint panel med to strøk med god kvalitet vannbasert maling. Kuttet med pensel før rulle for å unngå en skillelinje mellom pensel og rulle.

•Tillat malt panel tørke for minst fire timer før rommet sammen igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis du forlater trim på plass og umalt, skjule med blå malerens tape i stedet for maskeringstape. Blå bånd gjør en mye bedre jobb med å hindre maling fra blødning gjennom.
  • Jo høyere maling glans, jo mer det vil vise overflatevann uregelmessigheter. Du trenger ikke å ofre holdbarhet for ser - det er noen veldig holdbare, vaskbare, flat maling på markedet. Se etter "Matt" eller "keramiske flatt" interiørmaling.
  • Olje-basert og skjellakk primer har sterk røyk. Åpne vinduer og bruke fans å tørke dem raskt og spre lukt.