Den beste metoden å fjerne tunge anløpe fra en Brass kjede

May 5

Den beste metoden å fjerne tunge anløpe fra en Brass kjede

Messing oksiderer med alderen og må rengjøres riktig for å gjenopprette sin skjønnhet og glans. Flekket på messing er et resultat av oksidasjon, og for å holde utseendet på messing lyse og polert, må du følge enkle rengjøringsrutiner. Rengjøring messing må fjerne lakk belegg som beskytter messing fordi det ikke lenger tjener sin hensikt når messing oksiderer. Istedenfor å kaste din messing gjenopprette kjeder, bare sin glans ved å fjerne flekket med felles rengjøring løsninger.

Instruksjoner

•Fjern lakken fra messing kjeden. Bruk en kommersiell lakk fjerne for å fjerne den beskyttende lag av tungt flekket messing. Følg instruksjonene på produktet.

•Vaskestasjonen tømmes messing kjeden med varmt vann og mild såpe. Suge en vaskeklut i såpe blandingen, og tørk kjeden opp og ned.

•Apply rensevæske til en skrubb pad. Skrubbe flekket messing kjeden med alkohol.

•Bruk en hjem rettsmiddel å rengjøre messing kjeden. Plasser kjeden i en container, og dekke det med ketchup. At kjeden suge 2 timer, og skrubbe den med varmt vann og mild såpe.

•Dilute ammoniakk med vann. ¼ kopp ammoniakk gjelde 1 kopp vann. Bruke hansker for å beskytte hendene dine, og løsningen gjelder en bomullsdott. Dekke messing kjeden med ammoniakk løsning, og bruk en myk børste fjerne anløpe. Skyll messing kjeden med kaldt vann for å fjerne ammoniakk.

•Polish messing kjeden med olivenolje. Hell olivenolje på en klut, og dekke kjeden å polere kjeden og hindre anløpe i retur.