Den beste måten å vise flere størrelse rammer

May 5

Bilder, utskrifter og malerier er ofte et viktig element i å lage et hus til et hjem eller skaper en innbydende atmosfære i et kontor. En utfordring kan oppstå når forskjellige størrelse rammer vises tett sammen. Det er imidlertid mulig å vise flere størrelse bilder sammen på en harmonisk og tiltalende måte.

Vise flere størrelse rammer sammen

Koordinere bilderammer og grupperinger med møbler i rommet. Bilder bør henges med en følelse av symmetri, selv om de står i forskjellige størrelse rammer. Ifølge MarthaStewart.com skaper kø bilder rett rutenett en formell effekt, som er egnet for en stue eller privaten. På den annen side, er en rektangulær skjerm med justering av center på rammene mer uformelle og godt egnet for et familierom eller kjøkkenet.

Et større bilde kan brukes som midtpunktet for en tema skjerm, med mindre bilder og utskrifter omfatter generelle fag. For eksempel kan et stort formelle familie portrett skyldes omgitt eller ledsaget av mindre bilder av enkelte familie eller mindre grupper i unposed øyeblikksbilder. Rammene kan justeres øverst, nederst eller langs midten av hvert bilde, så lenge det er tydelig at bildene danner en sammenhengende gruppe.

Selv uten en stor enkeltbilde som kan en gruppe innrammede bilder, utskrifter eller malerier gjøre en dramatisk uttalelse. Samsvarer med to mindre størrelse bilder sammen med en større ramme vise tre forskjellige størrelse rammer i samme område som to identisk størrelse rammer ville oppta. Justere bilder vannrett for å skape en følelse av plass i et lite rom, og vertikalt for å gi illusjon av høyden.

Fargen kan også koble en gruppe forskjellige størrelse rammer sammen. Dekorative speil av annerledes former og størrelsene kan grupperes sammen, så lenge de har lignende farget rammer. Rammene i en gruppe kan selv være laget av forskjellige materialer, med farge som vanlig tema.

Hengende rammer

I hengende grupper av bilder, er nøyaktig og presis målinger avgjørende. Ordtaket "måle to ganger, kuttet en gang" er svært mye tilfelle. Lage papir utklipp på rammene og ordne dem på veggen med flyttbare tape til du er fornøyd med ordningen. Når du har oppnådd utseendet du liker, ta nøye målinger. Ikke undervurder avstanden slik at hvert bilde i en gruppe visning. Rammene bør ha tilstrekkelig plass, slik at hver enkelt har klarering. De må ikke nødvendigvis være jevnt fordelt så lenge det er konsekvent justering av rammene i en gruppe. Bilde krokene er et bedre valg enn negler for hengende rammer på grunn av stabilitet.