Den beste måten å velge en Solid flekk for et gjerde

January 16

Den beste måten å velge en Solid flekk for et gjerde

Hvis du har en utendørs tregjerde, er det et par forskjellige grunner Hvorfor du kanskje vil stain det. En solid flekk kan hjelpe få nytt liv og et helt annerledes utseende til din tregjerde. Dette betyr at du kan endre utseendet og dekke opp gamle, falmet og misfargede tre samtidig. En annen grunn stain et tregjerde er å beskytte den mot ting som sollys og fuktighet.

Instruksjoner

•Kontroller et notat av andre farger som finnes i ditt landskapsarbeid og ditt hjem er utvendig. Du kan for eksempel ha en grå steingjerde rundt din hage, hvite fasader på din hjem og røde skodder.

•Få eksempler for ulike solid flekker som gå godt med fargene allerede rundt hjemmet ditt. For eksempel går en lys brun farge kan være i konflikt med røde skoddene og grå stein gjerde, mens en dyp brun bra med begge. Du kan ofte få prøver fra lokale oppussing sentre eller male forhandlere.

•Look for solid flekker i farger du ønsker som også tilbyr beskyttelse for gjerdet. For eksempel skal flekken vanntett å beskytte gjerdet mot fuktighet og har også ultrafiolett beskyttelse for å hindre falming fra solen. Mugg-resistente flekker er også tilgjengelig.

•Smalt fargevalgene ned noen nyanser. Kjøpe en liten beholder hver skygge.

•Paint fargene du vurderer på tre gjerde fordi flekker er solide, de vil helt maske tre korn og kan også være malt hvis du ikke velger denne fargen. Maling på får gjerdet du en bedre ide om hvordan hver vil se ut.