Den beste måten å varme svømmebasseng

February 12

Den beste måten å varme svømmebasseng

Et basseng er et hyggelig tillegg til et hjem. Det er mange valg for oppvarming av vann, men det er en enkel, rimelig løsning. Bassenget solar tepper er enkle størrelse og kan spare mye penger over tid. Du betaler for det en gang, versus betaler regelmessig elektrisk eller gass regninger. Derfor er solar tepper den beste, mest miljøvennlige måten å varme et basseng. De kan også installeres og fjernet av kun to personer og med minimal tid og arbeid. Solar tepper er en stor ressurs for en nøysom familie med basseng.

Instruksjoner

•Measure bassengets bredde og lengde ved hjelp av et bånd måle.

•Purchase solar bassenget teppet i nærmeste størrelse som er større enn målinger. Måle bassenget teppet og merke utvalgsstørrelsen på teppet med biter av papir tape.

•Skjære noen store overskudd av med tunge saks. Få noen til å spre den solar basseng teppet over vannet. Solen vil varme vannet gjennom solar teppet. La den på vannet for 2-3 dager med solskinn før du planlegger å svømme. Deretter Legg solenergi teppet tilbake på vannet når du er ferdig for å holde det varmt til neste gang.

Tips og advarsler

  • Legge til bassenget teppe ned én side av bassenget. To personer holder to motsatte kantene som går over bassenget først. Begge trekk solar teppet øverst i vannet samtidig. Det er installert.
  • Hvis du vil fjerne, trekk i motsatt kant nærmest en lang bassengkanten. Brett bassenget teppe over seg selv som du trekke den av. Du vil ha fire folder. Rulle bassenget teppet opp fra den ene enden til den andre og tåler det ut av veien mens du svømme.