Den beste måten å vær stripe dører

September 6

Den beste måten å vær stripe dører

Enten det er vinter eller sommer, må du forsegle luft hullene mellom døra og døren jamb. Du kan spare penger på din oppvarming og avkjøling strømregninger forsegle utkast. Den beste måten å vær stripen er å forsegle foran døren, innsiden av jambs og bunnen av døren. Vær stripe kits er tilgjengelig som ligner Vær stripen på garasjedører. Oftest er Vær stripen en tynn metall med fleksible indre klaff som er ikke tidkrevende å installere og gir hele året beskyttelse.

Måle døren

Måle dørkarmen fra utsiden med et målebånd. Måle toppen av døren først og deretter måle både siden jambs. Legge til 1 tomme hver måling slik at du vet du har nok weatherstripping. Måle bunnen av døren fra innsiden. Du vil legge en fei som festes til døren. Åpne døren og stram hengslene med en skrutrekker. Hvis du finner du har løse hengsler, har en hjelper løft på håndtaket slutten av døren mens du stramme skruene.Gå til jernvarehandel og kjøpe en vær stripe utstyr for døren. Stive metallfelter med en fleksibel Vær stripe klaff er ideelle for weatherstripping døren. Dette fjerner behovet for å kutte rundt hengsler og dør låsene. Det er også lurt å kjøpe den selvklebende skum Vær stripen som passer innenfor døren jamb. Du vil også måtte plukke opp en dør bord i bunnen av døren.

Vær Strip toppen og sidene

Skjær toppen metall Vær stripen først. Mål og merke av metall del av været stripe og kuttet metall med en baufil. Bruke et par saks til å kutte vinyl klaffen. Plasser på metalldelen av været stripen på døren ramme hodet med vinyl mot døren. Vinyl bør kaste over døren i en liten vinkel. Tack hodet Vær stripen på plass med medfølgende spiker og hammer. Måle siden jambs igjen og overføre målingene til to jamb Vær stripe sidestykket. Klipp av metall del med baufil og kutte vinyl med saks. Plasser brikkene Vær stripe på jamb med vinyl litt folding til døren. Spiker begge brikkene på plass.Åpne døren og rengjør innsiden jamb med en varm klut og tørk godt. Mål og klipp et stykke selvklebende skum Vær stripen roll og trykk skum mot doorstop delen av døren jamb. Doorstop er der døren stenger i jamb. Klippe stykker av skum for to jambs samt og trykk dem mot Dørholdere. Nå har du en vær-tett forsegling rundt jambs og overskriften på døren.

Installere en døren feie

Mål og kutt døren feie ifølge målingen du tok tidligere av nederst på døren. Plasser den dør feie nederst på døren fra innsiden med døren lukket. Plasser feie slik feie akkurat berører kanalene. Merke feste hullene til døren med en blyant.Pre bore hull for døren feie og fest skruene med en 1/8-tommers borekronen. Angi den dør feie tilbake på baksiden av døren og sikre feie med beholde skruene.