Den beste måten å tørr fersk skåret tre uten en ovn

April 2

Brennende tre gir mange huseiere med en måte å eliminere kostnadene forbundet med elektrisk varme et hjem. Dessverre noen huseiere har råd til å kjøpe en ovn som tørke friske snitt tre, så tre krever krydder så det vil brenne lett uten å produsere mye røyk som vil forurense luften inne i hjemmet. Krydder er en prosess som brukes til kur og tørt treverk tørking, men tar så mye som ett eller to år. Krydder produserer tre som skaper mer varme og mindre kreosot bygge opp i ovnen eller peis.

Instruksjoner

•Skjære tre i de minste mulig bitene. Det mindre og tynnere tre er, jo raskere og bedre tre vil tørke. Bruk en motorsag kutt veden i mindre hårlokker og deretter spalte bruker en splitting kile og slegge for å starte split og deretter slit tre ytterligere med en øks.

•Stack tre i en garasje eller skur som lar frisk luft sirkulasjon, men får tre av eksponering mot elementene. Du tre utsatt for varme tørre og sesong, så tre stakken i et vindu. Hvis du ikke har en garasje eller kaste for lagring av tre, plasserer tre i en haug utenfor og wrap helt for å hindre vannet fra komme på tre og ødela tørkeprosessen.

•Tillat tre sette i minst ett år eller lenger før du prøver å brenne tre i hjemmet ditt. Hvis du vil bygge et utendørs bål, kan du brenne tre før, men vær oppmerksom på at tre ikke grundig krydret produserer mye mer røyk som tørket tre. Raskere tørkeprosessen videre, plasserer du en avfukteren i garasjen eller skur der du lagrer tre tørking.