Den beste måten å stoppe lekk beslag

October 25

Innredning er noen sammenheng mellom to endene. Enten det er avløp eller gass, krever fittings visse vilkår for å forbli stramt og uten lekkasje. Verktøyene nødvendig for samarbeidet beslag av alle typer inkluderer en skrutrekker, ulike størrelse skiftenøkler, en gasslekkasje detektor, Teflon tape, vernebriller eller beskyttelsesbriller, hansker, en propan fakkel, tinn lodding og lodde flux.

Reparere gass beslag

Med gass beslag alltid begynne med å slå av gassen ved kilden og lufting plassen der montering ligger. Gass beslag av "swage" type mening en liten hals er koblet til et større åpner og deretter trykket med et gjenget mutter klemme de to endene sammen. Kontroller at alle beslag er stramt. Sjekk også alle pakninger eller skiver installert for alder, sprengning eller forringelse. Selv om de er i god stand, ikke nøl med å erstatte dem mens montering er demontert. Montere alle beslag og skru dem med en skiftenøkkel. Slå på gassen og bruke en kalibrert gass lekkasje detektor (tilgjengelig på maskinvare og hjem forbedring butikker) å se etter eventuelle ekstra lekkasjer.

Reparere avløp beslag

Rørlegger fittings av er to typer:

Høytrykk (kommer til en tappekran) lavt trykk (avløp og kloakk linjer) Først avgjøre om lekkasjen er før vask, badekar, kommode eller etter. Hvis det er før, så det er en høytrykks passende og krever slå vannet på måleren. Hvis montering lekker i vasken eller kommode badekar drain på vei til i kloakken linjen, dette er en lavt trykk linje og slå vannet er valgfritt. Være sikker, men slå av vannforsyningen linje til en kommode før du gjør noe arbeid. Utilsiktet treffe flush håndtaket kan åpne en ventil uventet.

Høytrykks passende reparasjon

Høytrykks avløp ligner på gass innredning og er swaged og pakning stramt. Høytrykks beslag bør også ha en god vikle Teflon tape, en billig materiale pakket rundt linjene monterer en passende. Demontere montering ved hjelp av riktig skiftenøkkelen og sjekk alle pakning, swage ender og Teflon tape programmer. Erstatte pakninger behov og hvis swage endene av beslag er slitt eller ikke vanntett.

Lavt trykk passende reparasjoner

Lavt trykk sjelden har vann spruter og krever litt mer detektivarbeid å finne. På linjen lekkasjer og demontere etter behov. Lavt trykk linjer sjelden har pakninger, men fortsatt må være vanntett og tilstrekkelig forseglet med Teflon tape.

Tin loddet-passende reparasjon

Endelig holdes noen beslag tett med varme tinn lodding. Disse finnes med kobber rør installasjoner. Men først dette kan virke skremmende, kan de vise seg for å være enklere å reparere enn en swage montering på plast eller galvanisert rør eller rør. En blå-flammen propan fakkel kan raskt varme gamle loddetinn og løsne en lekk passende. Når du har demontert montering, bestemmes hvis en komponent må skiftes. Gjenopprettet bruke flux til begge ender av montering, bringe varmen fra fakkelen og bruk deretter loddetinn. Loddetinn følger fluks i sprekken eller plass og sel montering vanntett. Bruk alltid vernebriller eller beskyttelsesbriller og hansker når du arbeider med fakkelen.