Den beste måten å skru rustne skruer

December 13

Den beste måten å skru rustne skruer

En rusten skrue kan være vanskelig å skift. Korrosjon tresko sin tråd og skruen føles sveiset til sin hull, hårdnakket nektet å flytte. Hvis hodet av skruen er rustne, også, deretter sporet eller kryss hvor skrutrekkeren passer kan smuldre bort, gjør det vanskelig å få et grep. Verre, hvis du øve for mye press, kan du ødelegge sporet eller krysse sammen "stripping" skruen helt. Den beste måten å frigjøre en rusten skrue, avhenger av hvor langt det har fast.

Instruksjoner

Løsne skruen

•Stram den sta skru litt om mulig med en skrutrekker. Løsne skruen av en brøkdel og stram den igjen. Gjør dette flere ganger. Du vil løsne litt mer rustne rusk fra skruens tråd med hver runde. Fortsett til du kan fjerne den helt.

•Trykk materialet rundt hodet på fast skruen med en liten hammer. Vibrasjoner kan være nok til å løsne litt av rustne avfall tilstopping tråden, og så gratis skruen. Prøv igjen å slå skruen med en skrutrekker.

•Scrape noen rust fra kanten av skruehodet, bruke blad av en skarp kniv. Tørk opp rusk med en klut. Sette tre til fem dråper gjennomtrengende olje på hodet av skruen og arbeide olje rundt kanten av skruehodet, bruker fille.

•La oljen å trenge rundt skruen i tre til fire timer, eller hvis mulig, over natten. Prøv på nytt å slå skruen med en skrutrekker. Hvis det er ingen bevegelse i det hele tatt, bruk en innvirkning driver.

Bruker en innvirkning Driver

•Still innvirkning driveren - en kraftig skrutrekker som du slå for å gjøre det slå--"skru" eller slå klokken. En innvirkning driver er uegnet hvis skruen er innebygd i et materiale som keramikk eller støpejern, som kan knuse når du slår verktøyet. Hvis dette er tilfelle, Fortsett å bore ut skruen.

•Plasser leder av virkningen driveren i kryss eller spor på rustne skruen

•Hold innvirkning driveren i med en hånd og slå den andre enden av verktøyet smart med en stor hammer. Virkningen driveren konverterer kraft av din slag til dreiemoment, eller kronglete kraft. Dette burde være nok å frigjøre en dårlig rusten skrue. Hvis ikke, fortsetter å bore ut skruen.

Bore ut skruen

•Bruk en drill og et metall litt for å ren biter fra leder av sta skruen til du har fjernet hele skruehodet. Vanligvis etterlater dette mangelfull av metall fra skruens aksel stikker ut av materialet der skruen er innebygd.

•Grip stubben på utstikkende skruen i kjevene på et par tang. Vri skruen stubben klokken for å fjerne den. Hvis det er ingen spire av skruen stikker ut, Fortsett til neste trinn.

•Drill i den skruen akselen med litt for metall som er mindre i diameter enn skruen akselen selv. Som du går nedover dypere i skaftet, vil skruen løsne og komme ut lett, eller kanskje bryte i biter. Uansett arbeid en jern spikeren i hullet du har boret og bruk dette til å lever ut skruen eller dens fragmenter.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du bruker riktig størrelse på skrutrekker for jobben. Spissen av din skrutrekker bør passer godt inn i sporet eller kryss-kutt i hodet på skruen. Hvis ikke, vil så skrutrekkeren skli. En skrutrekker som er for liten vil ikke generere nok å snu kraft og dreiemoment, skifte skruen.
  • Prøv oppvarming leder for en sta skrue med spissen av en veldig varmt loddebolt og kule skruehodet umiddelbart ved å bruke en isbit. Gjør dette flere ganger. Ekspansjon og sammentrekning av metall skyldes oppvarming og kjøling kan være nok til å løsne den.
  • "Popular Mechanics" magazine antyder dipping tuppen av inn i en modig, husholdning slipende rengjøring sammensatte, da dette vil gi det best veigrep.