Den beste måten å singel Dormer veggen

November 8

Den beste måten å singel Dormer veggen

En dormer er som et lite rom til tak. Det har sitt eget tak og tre vegger som stikke fra huset taket. En typisk dormer har én eller flere vinduer på front- og vegger som er innrammet mye som husvegger, med topp og bunn plater og loddrette stenderne. Dormer tak er normalt dekket med samme type overbygg hus. Vegger kan være ferdig med fasader å matche huset eller Helvetesild tilsvarer taket. Grus vil variere med type, men grunnleggende er de samme.

Instruksjoner

•Installer metall blinkende på alle veggen tak kryss og rundt vinduer. Fest en vertikal side av blinker på veggen med galvanisert blinkende spiker og hammer og legg den andre siden flatt på taket. Sette blinker opp sidene av to veggene og nederst foran veggen. Angi rundt Vinduer med ene mot veggen, den andre i vinduet innramming.

•Sett en housewrap membran over dormer vegger og tak kryss. Fest dette på plass med en konstruksjon stifter. Forsegle kantene rundt et vindu med tape komplementære for housewrap. Stifter taktekking papir over housewrap hvis grus produsentens spesifikasjoner for den.

•Shingle huset taket rundt dormer først så Helvetesild på dormer vegger vil dekke kanten der taket singel tilstøtende veggen. Bruk nivå eller lodd bob feste en loddrett linje én singel bredde innenfor et dormer hjørne, som en guide til å holde Helvetesild rett opp veggen.

•Lay bunnen løpet av Helvetesild først starter med foran veggen. Sette et forrett løpet av Helvetesild bredden på veggen, forlate en 3/4-tommers gap over taket nederst. Nail Helvetesild gjennom toppen av hver singel; hvor mange negler avhengig av typen og størrelsen på singel så sjekk anbefalingene fra leverandøren. Bruk korrosjonsbestandig negler og kjøre hodene flush med singel.

•Legg andre løpet av Helvetesild over det første laget, men med grus bunnen strekker seg ned til om 1/2-inch over taket. Starte et andre kurs eller lag med en halve singel, så vertikal sømmene ikke kan rettes. Overlappe Helvetesild fra toppen av halv en grus lengde. Holde bunnen av raden rett.

•Skjære Helvetesild å passe rundt vinduet åpningen, både horisontalt og vertikalt. Trim Helvetesild med verktøyet kniv eller så; de fleste typer grus kan festes fra hverandre etter første merking en dyp kutte linje med verktøyet kniv. La Helvetesild rundt windows før utsiden finish trim legges.

•Lokk som kan klikkes kritt en vannrett linje om grus høyde i vegger, der taket veikryssene skråningen. Angi øverst i en grus nivå med denne linjen og merke bunnen for vinkelen på taket. Skjær bunnen til den vinkelen og nagle singel på plass, stanget mot kanten av foran veggen singel. Trim personlige Helvetesild seg stigningstallet taket og installere en første kurset på slutten av veggen.

•Installer andre bunnen kurs som den første, trimming Helvetesild til bakken. Starte et andre full kurs med en halv-singel og legge kurs til taket linjen. Helvetesild bør ikke beskjæring på ekstra kurs til taket linje. Trim Helvetesild på øverste kurs for å kjøre rett til bunnen av taket innramming.

•Overflate dormer veggen Helvetesild med tre trim, vanligvis 1 x 4-tommers styrene. Sette trim på begge dormer hjørner å dekke grus ender på begge sider, langs veggen toppen der de møtes taket og rundt et vindu. Spiker trim med korrosjonsbestandig spiker gjennom at Helvetesild i dormer innramming.