Den beste måten å sette en mus felle

February 22

Den beste måten å sette en mus felle

Mus er vanligvis uønskede besøkende i hjem, fjøs og andre steder. De bite i pakker, tygge på ledninger, bygge reir, forlater avføring og urin i hjørner og ofte bære sykdom. Hvis du har oppdaget en mus i din bolig, sjanser er du sannsynligvis på vei rett for butikken for å kjøpe en knipser mus felle. Hvis du tar deg tid til å sette en mus felle strategisk, kan du fange musa i bare en prøve.

Instruksjoner

• Vent til kvelden sette fellen. Natten er den beste tiden å fange mus, fordi de er mest aktive når det er mørkt og stille.

•Bait fellen med en skvett av peanut smør eller en ½-tommers kube ost. Peanøttsmør kan fungere bedre fordi det stikker til fellen og har en svært potent aroma som frister sulten mus. Hvis du bruker ost, Velg en sterk-smelling ost og sikre at ost kuben er godt festet til fellen slik musen ikke kan snappe den bort.

•Sett trekke tilbake spaken og koble den slik trap er rigget og klar til å knipse.

•Locate et tilbaketrukket sted der musen besøker ofte (der du har sett tegn som tygget pakker eller mus avføring). Fjern noe mat fra denne plasseringen, og forsiktig plassere fellen her.

Slå av lysene og forlate rommet. Fellen er satt. Vent til i morgen å se hvis musen er fanget.