Den beste måten å rent asfalt Helvetesild

June 16

Asfalt er et vanlig taktekking materiale. I USA, er 80 prosent av boliger toppet med disse typer helvetesild. Den - og Vind-vannresistent overbygg agent er populær for dens enkel installering og lav pris. Det er også kjent for å være relativt holdbar, men bør tas vare på riktig måte. Over tid er asfalt Helvetesild utsatt for mold vekst. Sopp bør fjernes ved første tegn på vekst å hindre den fra å spre seg.

Forberedelse

Før rengjøring din asfalt helvetesild, er det viktig å kontakte produsenten av grus. De kan ha bestemt rengjøring direktiver for omsorg for din helvetesild. I tillegg må du spørre om noen tiltak for å rense din Helvetesild vil annullere ut garantien på din taktekking. Hvis dette er tilfelle, kan du kontakte en profesjonell for å hjelpe deg med taket ditt rengjøring behov.

Få renere

Kjøpe et tak renere fra din lokale hjem forsyning butikken. Kontroller at det ikke inneholder blekemidler eller trisodium fosfat (TSP). Disse er vanlige rengjøringsmidler, men de vil bare drepe overflaten mold og ikke trenge at helvetesild. De er også harde på omliggende plantene og kan forårsake din Helvetesild warp og krølle. I stedet for bleke og TSP, vil renere sannsynligvis ha en høy alkaliske og tensider.

Bruke renere

Spray det hele berørte området taket med støvsugeren. Hvis det ikke kom i en beholder med en håndpumpe, overføre væske til beholder med en spray pumpe. Tillat for å trenge i minst 15 minutter. Dette gir kjemikalier tid til å drepe overflaten sopp og seep i porene i Helvetesild fjerne eventuelle ytterligere vekst.

Fullføre prosessen

Skyll bort produktet med en hageslange. Hvis avrenning kommer planter, er det lurt å spray dem ned først å gjøre deres bladene og røttene mindre sårbar for kjemikalier. Føl taket etter tilstedeværelsen av sopp. Hvis det er glatt, gjenta prosessen.

Forebyggende tiltak

Vurdere å installere kobber eller sink strimler til overflaten av taket å hindre fremtidige sopp vekst.