Den beste måten å rengjøre Teflon belagt Pans

August 20

Teflon belegg gir panner en nonstick overflaten, som gjør matlaging og rengjøring mindre av en aktivitet. Teflon er bare et belegg, må hensyn tas for å sikre at overflaten er vedlikeholdt snarere enn overflaten. Bruker tre eller belagt matlaging kasseroller hjelper du bryr deg om Teflon overflaten mens du koker, men du må også bruke omsorg når rengjøring din panner. Den beste måten å rengjøre Teflon-belagt pans er å følge produksjon-anbefalt prosedyrer og rense din panorering bruke metoder og rensemidler som får din panner rent uten å skade belegget.

Instruksjoner

•Fyll en dishpan med varmt vann og legg den skitne Teflon belagt panne i vannet. Fukt en svamp med vann og sprute noen dråper flytende oppvaskmiddel på svamp.

•Scrub overflaten av kjelen med såpevann svamp. Fett og smuss fra vanlige matlaging bør komme med lys børste. Skyll panorere for å se om noen flekker forblir.

•Fjern vedvarende olje eller mat flekker med en løsning fra 3 ss pulverisert oksygen blekemiddel, 1 ts flytende oppvaskmiddel og 1 kopp vann. Hell den bleike løsningen i pannen og la det sitte i noen minutter. Skrubbe kjelen med svamp, og deretter Skyll godt for å fjerne blekemiddel blandingen.

•Dry Teflon-belagt panne med en lofri kjøkkenhåndkle. Lagre pannen hvor belegget ikke få riper av andre kokekar eller kjøkkenutstyr.