Den beste måten å rengjøre rustfritt stål kokekar

July 5

Delvis på grunn av dens utseende er rustfritt stål et populært materiale for synker, store apparater, bestikk og kokekar. Men rustfritt stål er mer enn bare pen ansikt av kjøkkenet. Det motstår korrosjon, rust og misfarge, og mens det ikke er uovervinnelig, er det svært holdbar. Kokker foretrekker rustfritt stål kokekar til sin selv oppvarming og lett opprydding; men krever selv dette lettstelt materialet en liten innsats for å opprettholde. Det er derfor mange mennesker er på utkikk etter den beste måten å rengjøre sin rustfritt stål kjøkkenartikler.

Forebygging

Ved å følge noen enkle vedlikehold regler, kan du unngå noen av plagsom flekker som kan oppstå med rustfritt stål kokekar. For eksempel kan riktig forvarming før du legger ingrediensene i kokekar hindre flekker fra brent eller fastsittende mat. Pitting er et vanlig problem med rustfritt stål kokekar, og om det ikke påvirker ytelsen til kokekar, kan det være skuffende når din vakre nye rustfritt cookware vises skjemmet. Forhindre pitting ved å bringe vann eller andre matlaging væske til å koke før du legger salt. Tørr rustfritt stål kokekar med en myk klut i stedet for å la det lufttørke å eliminere vann småblødninger. Som du ser, vil en svært liten innsats gå langt i å holde din rustfritt stål Kjøkkenartikler ser nye.

Rengjøring

Nummer én ting å huske når du rengjør rustfritt stål Kjøkkenartikler er å unngå hardt skuremidler som stålull, blekemiddel, ovn rengjøringsprodukter og noen skure pulver. Hvis du trenger mer enn varmt såpevann og en oppvaskkluter for rengjøring, lage en lime med vann og en mild rensende pulver som ikke inneholder klor som ingrediens. Når du kjøper kommersiell se rensemidler for din rustfritt stål etter produkter laget av naturlige ingredienser som natriumkarbonat, kalsiumkarbonat og Feltspat. Bruk en nylon skrubbing pad og gni Lim over overflaten av kokekar i en sirkulær måte. Vaske det igjen med varmt såpevann, skyll og tørk som vanlig.