Den beste måten å rengjøre rustfrie Oppvaskkummer & kjøleskap

February 3

Hva gjør rustfritt stål flekken-fri er vanskelig oksid opprettet på apparatet overflaten under produksjonsprosessen. Men hvis stål ikke er holdt feilfri, begynner finish å bære bort. Skitt igjen på overflaten lenge vil begynne å ruste rustfritt stål og la din overflaten ser bare som stål. Grunn-rensning med vann daglig vil holde din rustfritt i toppform, etterfulgt av en gang i måneden rengjøring med rustfritt renere.

Grunn-rensning

Starte bare med vann. Fukt en myk klut med varmt vann og vask hele overflaten gjør slag i bare én retning. Retning skal være den samme som når du polsk, vanligvis nedover linjene. Grundig tørr alle wetness igjen med et rent håndkle. Forlate stående vann er en fare for rustfritt stål fordi det etterlater mineral rester. Hvis den rustfrie trenger litt mer kraft enn bare vann, bruke en mild oppvaskmiddel, men husk å Skyll den av helt med varmt vann før tørking. Hvis det finnes fingeravtrykk som ikke komme bort, bruke en spray av rengjøringsmiddel (som Windex) og skyll.

Spesielle vasken omsorg

Etter retter er gjort, skyll ut eventuelt rusk og tørr med et håndkle. Å rengjøre og lyse opp en vask, hell litt eddik på en ren klut eller skvette spiseskje bakervarer brus og gni forsiktig før alle flekker (hvis noen) er fjernet. Skyll grundig med vann.

Spesielle rengjøringsmidler

Det er lurt å bruke en støvsuger spesielt designet for rustfritt stål minst en gang i måneden på kjøleskap og oppvaskkum. Renere bidrar ikke bare til å fjerne noen av tøffere flekker som motstå såpe og vann, men også forhold stål ved å fylle riper og polering overflaten. Sørg for å gni i bare én retning.

Ting ikke å gjøre

Det er viktig å holde din stål ren, men det er avgjørende at du betaler oppmerksomhet til hva du bruker til å rense den. Grov svamper, stålull eller scrub børster bør aldri brukes eller du vil lage riper i overflaten alvorlig. Sterke slipemiddel kjemikalier bør også unngås. En god måte å beskytte bunnen av vasken fra harde riper fra retter og scrubbing pads er å bruke gummimatter.