Den beste måten å rengjøre murstein med en høytrykksvasker

March 6

Murstein legge et flott utseende til et hjem, faktisk, noe du kunne selv ringe majestic. Men når det bricking er nettopp fullført det er litt rydde opp venstre til eller fra tid til annen, som murstein er utsatt for utendørs, vil den ha rester som skal elimineres. Om forberedelsene til hver er litt forskjellig, kan du bruke en høytrykksvasker for å rydde opp i begge situasjoner.

Ny murstein

Kontroller at du faktisk kan bruke en høytrykksvasker og visse rengjøringsmidler på typen murstein som er brukt. Noen vil suge opp vannet, og andre vil motstå ulike rengjøringsmidler.

Før du bruker trykket har vaskemaskin på ny murstein sjekk å se hvor mye mørtel blitt liggende på dem. Noen ganger arbeidere er litt slurvete og la mye. For murstein som har ekstra mørtel på dem, skrape den av før alt har kuttet. Du kan bruke en metall is skraper for dette, og hvis det er fortsatt vanskelig legger noen ammoniakk vann og la den suge en liten stund før du prøver igjen.

Press vask

Når du er klar til å starte press vask, vil du først bruke ordentlig sikkerhetsutstyr som hansker og beskyttelsesbriller. Hvis du ikke eier en høytrykksvasker deretter leie fra ulike maskinvare utsalgssteder. Ikke Velg noe som vil være for mektig. Spør representant for en medium-drevet skive i stedet. Bruker for mye makt vil skade murstein.

Velge riktig PSI (pund per kvadrattomme) trykket vaskemaskin kan være litt kinkig og igjen du trenger å vite om murstein og mørtel. De har forskjellige PSI komprimering styrker, som betyr at noen vil komme ren med mindre kraft enn andre. Start ved lavere trykk først for å se hvordan skitt reagerer. Noen murstein har en PSI trykkfasthet av 850, mens andre har 1800, så måle deg tilsvarende. Du bør imidlertid aldri gå over 1500 PSI. Vanlige anbefalinger er at du holder mellom 500 og 1000 PSI. Hvis du velger å ta risken og bruke en kraftigere høytrykksvasker som kan spray på opptil 5000 PSI, murstein vil bli skadet og kan arr.

Tøffere flekker

Hvis det er flekker som ikke er fjernet av høytrykksvaskeren, deretter Opprett ikke ekstra press med vann. I stedet fortynne noen bleike i vann til en 50/50 blanding og spray den på murstein. La det sitte der i fire til fem minutter. Deretter Fortsett å vaske det av med høytrykksvaskeren på forrige styrken.

Du kan også bruke ammoniakk eller andre rengjøringsmidler, men vær forsiktig med å bruke slipende stoffer. De kan forårsake skade på murstein også.