Den beste måten å rengjøre murstein & Grout For en utendørs Patio

November 3

Murstein og grout på en utendørs patio kan være en flott dekor uttalelse, men kan være utsatt for problemer. Et vanlig problem er en hvit innskudd som utvikler på overflaten av murstein uteplass og grout. Du kan knytte denne stygge rester med alkaliske i vannforsyningen, men det er faktisk en pulver-lignende stoff kalt saltutslag. Det skjer når fuktighet siver til overflaten fra en murstein eller grout struktur og tørket, forlater denne klengete rester. Dette stoffet, og de generelle smuss på murstein og fliselim og kan rengjøres med en spesiell murstein renere.

Rengjøring murstein

Din hjemmelaget metoder og løsninger kan gi deg en midlertidig Fiks når rengjøring eller fjerne opphoping av saltutslag fra din murstein eller fugemasse for en uke eller to på det meste. Men for en permanent løsning er muriatic acid best. Også kjent som saltsyre, det er en svært etsende kjemikalier som når riktig, er effektivt i å bryte ned gjenstridige, skjellete-type buildups på murstein og grout på terrasser. Det er viktig at du alltid bruker ekstreme forholdsregler ved bruk tykk hansken, en maske, briller og lange ermer før blande og bruke denne løsningen, så denne syren spiser alt den berører!

Forbereder å rengjøre

Etter at du har brukt naturlige beskyttende å dekke til huden og øynene, forberede muriatic løsningen å rengjøre murstein og grout patio. Før du forbereder blandingen, må en bøtte fylt med 10 deler vann blandet med 1 del muriatic acid. En flaske av ammoniakk til å nøytralisere syren er også nødvendig, som er en tykk klut og en sterk Bristol pensel. Til slutt, må du ha vann til vann ned din murstein eller grout struktur og en dråpe klut beskytte andre overflater fra syre. Når alle disse elementene er klar, og området er prepped, vil du bli klar til å blande løsningen og fortsette med rengjøring prosjektet.

Murstein og Grout

Nyt en klut i vann/syre løsningen og bruke rikelig med murstein eller mørtel strukturen. La sitte litt, så helle en kopp ammoniakk til muriatic løsningen å nøytralisere. Skrubbe forsiktig men bestemt før efflorescence, skitt og smuss er fjernet.