Den beste måten å rengjøre Grout flekker

December 3

Fugemasse er en tynn senere av mur som brukes mellom fliser kunnskapshullene og gi styrke til brikkene. Daglig bruk kan gjøre grout veldig skittent og la den fylle med mold, mugg, skitt, fett og smuss. For å holde din brikke ser flott bør du rengjøre grout regelmessig. Det er noen enkle metoder for den beste måten å rense fuger flekker. Flere av dem bruker ingredienser som du kanskje allerede har i ditt hjem.

Hjemmelaget fugemasse renere

En enkel blanding av natron, ammoniakk og eddik vil rense såpe avskum og andre skitt fra din grout og flis. Bland 1/2 kopp natron, 1/3 kopp ammoniakk, 1/4 kopp hvit vin eddik og 7 kopper vann. Kombinere alle ingrediensene i en stor sprayflaske, dette gjør det enkelt å lagre for senere bruk og rist godt. Spray flis og grout og la den til å sette i noen minutter. Bruk en fuktig svamp eller en våt klut og tørk vekk blandingen. Skyller kreves. Bruk ikke denne løsningen på et underlag som har blitt renset med blekemiddel. Du bør aldri blande ammoniakk og blekemidler sammen det kan frigi giftige kjemiske lukt i luften.

Bleach renere

Bleach er en god renere som vil ødelegge bakterier som mold og mugg som har akkumulert. Bland sammen en del av blekemiddel med fem deler vann. Hell på flisen eller bruke sprayflaske. La bleke satt i ca 10 minutter, og deretter bruke myke kratt pensel eller og gammel tannbørste til å skrubbe forsiktig grout. Skyll ren. De fleste dagligvarebutikker og generelle handelsvarer butikker selger blekemiddel renere som fungerer like bra og kommer i sin egen sprayflaske.

Tannkrem

Whitening tannkrem fungerer godt på flisen fugemasse like det fungerer godt på tennene. Bruk lim inn form av tannkrem og ikke gel. Gjelder en gammel tannbørste tannkrem og skrubbe grout. Skyll området rent. Når du bruker tannkrem, trenger du ikke å bekymre deg om å sette giftige gasser eller kjemikalier på din brikke overflater. Tannkrem er et trygt alternativ spesielt i områder hvor det er barn og kjæledyr.