Den beste måten å rengjøre glassfiber dusj boder

February 16

Den beste måten å rengjøre glassfiber dusj boder

Nøkkelen til å holde din glassfiber dusjkabinett rene er å bruke de riktig rengjøringsmidler på dem. Glassfiber er myk, så harde renere vil skade den. Den beste måten å rengjøre glassfiber dusjkabinett er med daglig vedlikehold og mild rensemidler.

Regelmessig rengjøring

For å holde glassfiber dusjkabinett ser blanke og lyse, etter hver bruk, skyll dusj veggene med varmt vann og tørk dem med en nal. Dette fjerner såpe avskum og andre buildup. Hver uke, vask boder med en blanding av oppvaskmiddel flytende og varmt vann.

I dybden

Hvis mugg vokser på din glassfiber dusjkabinett, er mer grundig rengjøring nødvendig. Tilsett vann til natron til å lage en tykk pasta. Bruker en myk svamp, gjelde lim mugg eller alle skitne område. Gni den forsiktig for å fjerne mugg og skyll området med vann.

Betraktninger

Glassfiber riper lett, så bare bruke ikke-slipende rensemidler når rengjøring din dusj boder. Riper ødelegge utseendet på boder og gi mugg et sted å skjule og vokse. Sløv eller ripete boder, Påfør et lag med bilindustrien hvit polering sammensatte vegger og deretter buff det bort. Det gjenoppretter skinne til dusj.