Den beste måten å rengjøre en ned overmadrasser

January 3

Den beste måten å rengjøre en ned overmadrasser

Ned sengetøy er kjent for å gi en følelse av komfort og luksus til en madrass. Ned sengetøy besitter isolerende egenskaper som gir varme om vinteren og kjølig om sommeren. Det tilbyr også en myk, fleksibel lag komfort på ekstra fast madrasser. Noen overmadrasser er også hypoallergeniske, som noen mennesker setter pris. Etter produsentenes anbefalinger er alltid den beste måten å ta vare på din ned overmadrasser.

Produsentens instruksjoner

Les omsorg etiketten nøye. Noen overmadrasser krever rensing, mens andre er Apparat washable. Produsentens instruksjoner gi relevant informasjon om hvilke materialer som brukes i overmadrasser og den beste måten for forbrukeren for å opprettholde produktet.

Rensing

Tørr-ren overmadrasser hvis anbefales. Gå til en dry-cleaner som har erfaring i omsorg for ned sengetøy produkter. Noen ned produktprodusenter fraråder rensing, så sørg for at renseriservice prosessen er trygt for ditt overmadrasser.

Maskin vask

Maskin vask overmadrasser hvis anbefalt av produsenten. Materialer og prosesser i produksjon er noen overmadrasser trygt å vaske av maskinen. Selvfølgelig, har de fleste hjem skiver ikke kapasitet til å vaske store elementer, så du bør finne en anerkjente vask tjeneste med høy kapasitet utstyr å gjøre jobben. Sikkert kan de har erfaring vaske ned elementer og står bak arbeidet. Ned Trøsteren verden anbefaler å bruke en front-loading kommersielle vaskemaskin.

I mellom Cleanings

Lo overmadrasser daglig for å holde ned i god stand. Du bør unngå lange perioder med liggende eller sittende på overmadrasser når faktisk ikke sover, da dette vil komprimere ned klynger og forårsake topper å miste kvaliteten fluffy.