Den beste måten å rengjøre en lerret hengekøye

April 5

Før du kaste ut fjorårets lerret hengekøye, kan du vurdere å rense den. Det er to grunnleggende hengekøye typer - de med sprederen barer som ikke kan fjernes og de sprederen stolper som kan fjernes. En hengekøye har sprederen i hver ende å holde hengekøye fra stokken. Før du forsøker å rense lerret hengekøye, må du avgjøre hvis barer kan fjernes. Deretter kan du begynne rengjøringen.

Vaskes i maskin

Maskin vask er en hengekøye med flyttbare sprederen barer som du ikke ønsker å sette en hengekøye med tre knyttet i vaskemaskinen. Du kan vaske hengekøye i store vaskemaskin, muligens tar den til laundromat Hvis maskinen ikke er stor nok. Før vask hengekøye, må du bruke strenger å knytte hengekøye sammen like før under metall ringer og deretter knytte de to endene sammen. Dette forhindrer rot. Vask hengekøye på milde syklusen, eller legge den i en stor putetrekk (som en kropp pute pute sak).

Senk

Bretter hengekøye i to og binde den rett under hengende ringene og knytebånd sammen for å forhindre rot. Fyll badekaret med vaskemiddel og vann (ikke blekemiddel) og senke hengekøye i vannet. Bruker hendene til å agitere lerretet, og bruker en liten skrubbe børste til å angripe noen gjenstridige flekker. Ikke bruk denne metoden i hengekøya har sprederen barer som du ikke ønsker å senke tre.

Lå flatt til ren

Dette er den beste metoden for rengjøring en hengekøye med sprederen barer som det tillater deg å ikke skade dem. Utforme tarps på vegen eller andre flatt underlag, og spredt lerret hengekøye på toppen. Bruk en myk børste for kratt, og bøtte med vann og vaskemiddel å skrubbe hengekøye ren. Etter rengjøring foran, knips det over og rengjøre baksiden av det. Nytt henge hengekøye og la dem tørke i solen.