Den beste måten å rengjøre en granitt Countertop

August 27

Den beste måten å rengjøre en granitt Countertop

Naturlig stein overflater opprette slitesterk, langvarig flis og countertop overflater legger klassisk skjønnhet til et hjem. Granitt er en av mange forskjellige typer naturstein fliser og benkeplater. Granitts styrke og rekke fargen gjør det til et godt valg for kjøkken benkeplater. Den beste måten å rengjøre granitt er å gjøre det regelmessig bruker forsyninger og teknikker som ikke vil skade overflaten eller stein.

Instruksjoner

•Tørk opp frisk søl umiddelbart med papirhåndklær. Granitt er porøs i naturen og absorberer flekker tilsyn.

•Våt en svamp med vann og legge en dråpe oppvaskmiddel til våt svamp. Presse ut fuktighet før tørke av granitt countertop. Fukt en ren klut med vann og skyll telleren ved å tørke den med en klut; tørke overflaten umiddelbart med en klut.

•Fjern overflate flekk buildup en gang hver uke eller to med en løsning laget med 1/2 kopp ammoniakk og 1 gallon varmt vann. Vask av granitt å fjerne mat og fett flekker og skyll med vann og tørk med en ren klut. Mens du ikke vil bruke ammoniakk for daglig countertop rengjøring, er det trygt og effektivt å bruke en eller to ganger per måned for en dypere rengjøring.

•Tackle flekker som har blitt absorbert inn i granitt med et grøtomslag laget av Hydrogenperoksid og natron. Bland en del hydrogenperoksid med to deler natron til å lage en tykk pasta. Spre Lim over stained området med en gummi stekespade og la dem tørke helt; som omslag tørker, trekker det flekken av steinen.

•Scrape tørket omslag fra countertop med gummi stekespade. Tørk området med en fuktig svamp og tørr umiddelbart.