Den beste måten å rengjøre bortskjemt Chef steintøy

November 30

Den beste måten å rengjøre bortskjemt Chef steintøy

Steintøy er en av de beste alternativene for en naturlig nonstick overflaten å bake på. Mange folk rapport bruker deres bortskjemt Chef steintøy for alt som må bli bakt. Matlaging, men fører til rengjøring, og såpe er ikke anbefalt for bortskjemt Chef steintøy. Såpe vil suge inn steinen på samme måte fettet som gjorde det nonstick gjorde, og alt kokt etterpå vil ha en ikke-så-deilig såpe smak til den. Den beste måten å rengjøre den uten såpe er med skrapen som fulgte med den, litt varmt vann og sporadisk bruk av ovnen.

Krydder

Bortskjemt Chef steintøy kommer ikke preseasoned eller nonstick. Må du kåpen det i olje, ikke nonstick spray og eller lage høy fett mat de første gangene du bruker den. Nonstick spray forlate klissete rot når bakt som gjør krydder stykket vanskeligere. Bruke oljer som har en ganske høy varme toleranse, som grønnsaker eller oliven og pensel hele stykket før du plasserer dem i ovnen. Eventuelt bakevarer laget med halvmåne deigen fungerer svært bra for krydder steintøy. Dette krydder vil til slutt gjøre din steintøy svart. Ingenting seg på dette punktet, men såpe vil fortsatt få.

Daglig renhold

For daglig rengjøring, løpe stykket veldig varmt vann. Skrap med skrapen som følger med hvert bortskjemt Chef steintøy element. Kjøre med veldig varmt vann igjen og gni en våt, nonsoapy vaskeklut over det å sikre ingenting har blitt liggende igjen. Skyll i varmt vann og tørk. Dette vil sikre at det forblir ren, renovert og erfaren daglig. Du kan rengjøre din steintøy slik i år om gangen uten noensinne rengjøring dypere, men det er lurt å noen ganger dyp-feilfri av steintøy.

Dyprens

Alle seks måneder til et år, sette din steintøy i ovnen, sette den å selvtillit rense og gange. Forlater din steintøy i ovnen mens det renser seg viser steintøy i ny, nonseasoned biter. Husk å aldri bruke alle typer rensemiddel i ovnen når du gjør dette. Prosessen som ovn bruker fungerer på steintøy også brenne av og fjerne alle bygget opp fett, gjengi det unseasoned og utsatt for stikker. Du må gjenta krydder prosessen igjen hver gang du gjør dette. Varmen fra daglig varmt vann rensing kombinert med dypet ren hver gang en stund vil forlate deg med sanitær, nonstick kokekar som har potensial til å vare i generasjoner.