Den beste måten å ramme plakater

February 2

Innrammede plakater er en vakker og billig måte å Gran opp et rom, gangen eller enda en dør. Hvis du skrånende råd til dyre malerier, kan innrammede plakater være like bra. Plakater brukes i dag, populært å minnes konserter, sportslige arrangementer og møter. Med økningen i grafisk design skoler og programvare, har plakater blitt et uttrykk for kunst.

Farget bakgrunn

En av de enkleste og mest kunstneriske måtene å ramme plakater innebærer bruk av papir eller papp som bakgrunn til plakater. Når du kjøper et plakatbilde, er det ingen støtte til gå bak den plast eller glassfiber dekket. Hvis du skulle ramme plakaten denne måten, ville bakgrunnen være veggen. Nå, hvis du kjøper farget eller hvit papp eller papir som bakgrunn, kan du endre hvordan rammen ser på veggen.

Bruk

Ikke bare en bakgrunn ser bra, gjør det lettere å ramme selve plakaten. Legge papir eller papp på innsiden av baksiden av din plast eller glass. Deretter bruker dobbeltsidig tape, tape plakaten til denne farget eller hvit støtte. Pass på at plakaten sitter midt i bakgrunnen for å sikre at alle siden er selv. Når du angir rammen på veggen, justeres plakaten vakkert i midten av rammen. Benytter denne metoden du ikke trenger å bekymre deg om plakaten skyve ute av posisjon, som skjer ofte når du ikke bruker en bakside.

Angi rammen

Når du har limt og justert plakaten, kan du nå legge toppdekselet på tetting plakaten. Neste, sett biter av rammen rundt glasset og henge plakaten på veggen. Rammen vil holde glasset på plass mens glass eller plast dekker vil holde backing på plass. Båndet vil også holde plakaten på plass på støtte.

Materialer

Dobbeltsidig tape er det beste materialet skal brukes for sette plakater. Limet vil holde for tungt på plakaten, og du vil ikke kunne fjerne den fra backing. Dobbeltsidig tape er ikke så lim at det vil ødelegge kunstverket på plakaten. Men pass alltid på å bruke tape på baksiden av plakaten. Denne måten du kan sørge for at ingen kunstverk vil bli ødelagt av lim. bruker du.