Den beste måten å merke Rubbermaid

November 8

Rubbermaid gjør et stort linje av plast lagercontainere som kan brukes til alt fra mat til bildeler. Beholderne er holdbar med lokk som snapper å forsegle dem. Hvordan du vil merke en Rubbermaid beholderen, avhenger av hvordan og hvor du skal bruke den.

Utendørs bruk

For utendørs lagring skuffer og søppelbøtter, merke dem med maling eller skriv direkte på plast med en tykk permanent markør. Husk å merke både hyllen og beholderen i tilfelle de få separert. Maling og permanent markør vil stå opp til elementer, men du bør gå over etikettene igjen hvis de begynner å forsvinne fra regn og sollys. Husk å skrive både navnet og adressen på din søppelkassen så du ender opp med din egen kasse og lokket etter curbside samling.

Kjøkken Lagring

Rubbermaid gjør sine egne etiketter for bruk på deres beholdere, men det er like enkelt å lage din egen. Du kan skrive inn etiketter selv og stikke dem på beholdere eller kjøpe et ark med matchende etiketter som du skriver på. Selvklebende papiretiketter er fine for containere som vil bo i skapet i lang tid, men de kommer av når du vasker beholderen. Du kan bruke permanent markør beholdere som du alltid vil lagre samme i. Blekket vil også falme med gjentatt vasker, men skal vare opp til ett år. Kontroller at du kan se etikettene enkelt ved å plassere dem på sidene av containere på øverste hylle eller eller beholdere som vil ha ting stablet oppå. For tørr ferskvarer som bønner, ris og mel, skrive datoen du kjøpte produktet på etiketten.

Flytte

Når du flytter huset, er Rubbermaid beholdere tøffere og mer miljøvennlig enn pappesker du bruker en gang og kaste. På utsiden av beholderen, kan du skrive navnet på rommet beholderen skal gå i. Som du fylle den, skrive alt du legger i på et stykke papir og tape den på innsiden av lokket. Dette vil spare deg bryet med å lete etter noe ved å grave gjennom hvert.

Andre etiketter

Å trekke design eller lage kreative etiketter på plastbeholdere, bruke en vannbasert pigmentert blekk. Disse kommer i en rekke farger og tips størrelser og blir permanent på Rubbermaid. Hvis beholderen er tungt brukes eller slått rundt, men kan disse typer etiketter ripe og slites av.