Den beste måten å kvitte seg med mus i kjelleren

June 11

Den beste måten å kvitte seg med mus i kjelleren

Mus i kjelleren kan stave frustrasjon for et hus. Dyrene er rask - huset mus kan Lurvet opptil 8 mph, og kan være vanskelig å fange. Gnagere kan være høyt, kan skade innholdet i kjelleren og kan spre sykdom gjennom deres avføring. Den beste måten å kvitte seg med mus i kjelleren er å bli smartere enn dem.

Instruksjoner

•Rengjør opp kjelleren avskrekke mus flytter eller tvinge nåværende beboere ut. Huset mus gjør reiret bruker myke materialer som papir, blader, klut filler og annet søppel. Fei gulvet og kaste søppel for å gjøre kjelleren mindre attraktiv for mus.

•Repair sprekker og hull i kjellervegger og gulv. Mus er glad i mørke, nær kvartaler og kan angi hjemme gjennom den minste av sprekker. Bruke en caulk pistol eller sement lapp kit å eliminere den skjuler flekker eller entryways.

•Still feller i kjelleren for å kvitte seg med ubudne gnager gjester. Feller av alle slag er tilgjengelig på lokale maskinvaren eller oppussing butikken. Hvis du foretrekker ikke å drepe eller lemleste musene, velger du en felle laget av plast eller metall som fungerer som et bur. Når du har fanget musene, bli kvitt dem ved å ta dem til dyr kontroll eller slippe dem i naturen, så langt som mulig fra huset (eller noen andres).