Den beste måten å knytte polyetylen pynteborder drivhus

August 21

Den beste måten å knytte polyetylen pynteborder drivhus

Mange gartnere knytte polyetylen pynteborder drivhus fordi det er en svært billig Vinduer materiale. I tillegg poly dekkplater er en trygg og enkel utslipp dekker for gjennomsnittlig gjør det selv Gartner arbeide med sammenlignet med andre materialer. Riktig vedlegges polyetylen drivhus rammen sikrer at du får mest tilfredsstillende bruk ut av det før tid kommer til å utføre vedlikehold eller erstatte rammens polyetylen dekker helt.

Betraktninger

De vanligste materialene som dekker drivhusene er glassfiber, polykarbonat, glasspaneler og polyetylen plast sheeting. Plastfolie er mindre holdbar enn andre materialer, derfor dekket må byttes oftere. Men er det også billigere.

To ønskelig attributtene av plast sheeting er utmerket isolasjonsevnen og dens sikkerhetsfaktor, siden det ikke kan knuse liker glasspaneler. Polyetylen brukes vanligvis av store kommersielle bedrifter for å dekke sine enorme anlegg. En god kvalitet poly dekker er 6mm tykk og gir beskyttelse mot ultrafiolette stråler. Du kan kjøpe drivhus polyetylen som er garantert minst 4 år krever erstatning.

Greenhouse Kits

Hvis du kjøper et drivhus kit, er den beste måten å knytte polyetylen til rammen å bruke mekanismen som vanligvis følger med i pakken. For eksempel har noen bøyle-stil veksthus en metode som involverer å sikre fleksible kanaler med klipp inn langs skjelettet eller ramme. Fjerne klipp fra kanal, passer polyetylen i sporet og Legg klippene. En annen metoden bruker en enkel aluminium clamping system for å sikre poly dekker på ulike tidspunkter langs rammen.

DIY drivhus

Noen folk bygge deres egen liten, rask og enkel DIY veksthus; PVC er et populært valg for rammene hoop konstruksjon er et godt alternativ. Når du har fullført strukturen, spre plastfolie over hele rammen, utvide den ned bakken med flere ekstra inches av materiale.

Sikre 2 x 2-tommers strimler rundt plast og bunnen innramming omkrets; utforming er vanligvis 4 x 4-tommers trelast. Neste, brett plast over de 4 av 4 bord, dekker stifter eller spiker. Fest foldet plast sheeting til 2 av 2 strip med en ny runde med stifter. Dette er også metoden som skal brukes for veksthus innrammet av andre materialer som tre og metall.

Installasjon Tips

Installere poly dekker i morgentimene, før solen varmer opp. På denne måten er mindre sannsynlig å over-stretch materialet. Prøv ikke å strekke filmen når du installerer det på varme dager, som dette svekker dekket. Unngå å plassere materialet på bakken for å hindre riper og tårer i i plastfolie. Dette eliminerer muligheten av bakken miljøgifter overholder dekket. Skråningen poly dekker slik vann avrenning.