Den beste måten å knytte løpere på tre personvern gjerde innlegg

November 11

Du vet du kan spare penger ved å bygge din egen gjerdet. Du har lurt på hvordan å sette din gjerdestolper, måle materialer og kutt stykker, men du er fortsatt redd for å starte. Å vite hvordan man best å feste din løpere er nøkkelen til en kvalitet gjerde. Det er ingen en beste måte, så du må velge mellom de mange gode metodene måten som passer best din søknad.

Bruke gjerde hakeparenteser

Det finnes tre typer brakett for feste gjerde løpere, også kjent som skinner eller stringere. Parenteser er en addert bekostning og kan ta lengre tid, men er uten tvil sterkere enn bare skruer eller spiker.

Ansiktet mount parentes er ødelagt eller naglet til forsiden av tre innlegget. Denne brakett er en åpne møtte U-formet kanal godtar 2-ganger-4 trelast. Bli med to løpere i sentrum av hvert innlegg. Løpere er festet med skruer gjennom toppen og bunnen av parentes.

Hjørne parentes knytte til siden av innlegget og baksiden av skinnen med spiker eller skruer. De er vanligvis brukt til å forsterke skinner som tå spikret eller skrudd inn i ansiktet av innlegget.

En tredje varianten er rail oppheng eller bjelke hengeren, som brukes til å henge løpere mellom innlegg. Dette er vanligvis ikke brukes for personvern gjerde, som overlater den innlegg eksponert.

Skru direkte til innlegget

Skinnene kan skrues direkte til innlegget bruker behandlet dekk skruene. Dette gjøres med oppladbare Oppladbar drill eller virkningen driveren. Det sparer tid, men er fortsatt litt tregere og dyrere enn negler.

Kjører 3-tommers skruene i en vinkel gjennom 2-ganger-4 løperen i innlegget er den vanligste metoden. Det kalles tå spikerslag, etter en teknikk som brukes med spiker. Denne metoden er sterk nok til å overleve de fleste gjerde paneler hvis det gjøres riktig.

Skru en liten 2-ganger-4 klamp eller vannrett klammeparentes (), til det innlegget direkte under løperen har lagt til støtte. Rails er så tå spikret, eller knyttet med hjørne brakettene til innlegget.

Spikrer direkte til innlegget

De fleste masseproduserte gjerde paneler er nagle med automatisk spiker. Gjerdet skinnene kan knyttes til innlegget med spiker.

Hånd spikrer er tidkrevende og krever betydelig praksis. Det er den sterkeste og mest effektive måten å få mest ut av en spiker. Du kan bruke en av metodene festing skissert ovenfor med spiker i stedet for skruer.

Pneumatiske spiker eller luft spiker-ofte kalt spikeren våpen-er drevet av trykkluft. De vil gjøre raske arbeid av alle gjerdet installasjon. Mens det er den billigste og raskeste måten, er det uten tvil den svakeste av de tre viktigste kategoriene av gjerdet å delta. Uten tråder pleier neglene å arbeide seg løs raskere. De er ikke like effektive i å trekke stykker stramt.