Den beste måten å holde vann ut av vinduet brønner

December 28

Den beste måten å holde vann ut av vinduet brønner

Et vindu er vel et halvsirkelformet-formet stykke materiale, noen ganger gjort av stål eller stein, som er utformet for å blokkere visningen av skitt eller rock og tillate sollys fra bakkenivå til lyse interiøret i en kjeller. Vinduet hjelper også kjelleren føles mer som en etasje. Men på grunn av innholdet i brønnen, vann ofte akkumuleres i den og kan noen ganger lekke inn i kjelleren.

Vinduet godt dekke

Den beste måten å holde vann ut av vinduet godt er å bruke et vindu godt dekke. Mens dette kan virke som det ville tap hensikten med å ha et vindu Vel, egentlig ikke. Vel er en vindu en transparent lokk som installeres over vinduet godt og beskytter det mot innkommende vannet samtidig gir lys for å komme gjennom. Dette er den mest effektive metoden for å holde et vindu godt tørt. Vinduet godt dekker kan også fungere som et sikkerhetsnett for å forhindre at personer eller dyr bli sittende fast i brønnen. En profesjonell kan installere et vindu godt dekke for en rimelig pris.

Gjør det selv dekke

Hvis du ikke ønsker å ansette en profesjonell å installere din vindu godt dekket og mener at Beef dekker er for dyrt, kan du gjøre din egen vinduet dekselet. Du kan gjøre forsiden enten fra en gjennomsiktig fleksibel plast, som en gjennomsiktig presenning, eller fra en gjennomsiktig solid plast, akryl. Begge er enkle å installere. Lå eller spre plast over toppen av brønnen. Bruk en makt drill skru plast til toppen av brønnen. Det er best å la plast for å henge på sidene av brønnen lite for å oppmuntre vannet renne det stedet i brønnen.

Avløp og regnrenner

Hvis du ikke føler at en vindu godt dekket er riktig løsning, finnes det andre alternativer. En måte å holde vannet ute av brønnen er å installere en dreneringssystemet under brønnen å oppmuntre vannet renne inn i gården eller kloakk system. Du kan også skråningen bakken rundt den godt nedover, som gjør vann lekke ut fra under veggene i brønnen. En siste alternativet er å installere regnrenner rundt etasje taket. Dette vil forhindre de fleste vann fra å nå i brønnen. Men vil dette alternativet ikke hjelpe med snø buildup.