Den beste måten å flekken et tregjerde

March 16

Flekker en gjerde kan en kjedelig oppgaven, men det er en som må gjøres hvis du gjerdet å stå opp til elementer og ikke begynner å råtne etter noen år. Selv om det kan være en kjedelig oppgave, det er også en enkel en, og enda en amatør kan flekker en store gjerdet på en enkelt dag.

Hva du trenger

Om du male et solid-planke personvern gjerde eller et stakittgjerde, må de samme grunnleggende verktøyene. De inkluderer en berg, Berg børster (semi grov eller grov), en 2-tommers bred og 4-tommers bred pensel, en duken (valgfritt), maling skuff og en maling brett liner. Du vil også ønske å kjøpe noen malerens tape for å dekke hengsler og klinker på gjerdet. Når du kjøper flekken, snakke med noen i departementet maling og beskrive størrelsen og stilen av gjerdet er flekker. Mer enn sannsynlig, må du kjøpe en 5-gallon kan flekken, som vil trolig spare deg tid og penger i det lange løp (over kjøpe flere 1 gallon bokser for å fullføre en jobb). De fleste gjerder---spesielt de laget av sedertre---absorbere mye flekken, så starter med 5 gallon og se hvor langt det tar deg. Også kontroller flekken matcher fargen og gjøre i tre du er flekker (de fleste gjerder er laget av sedertre eller furu). Og hvis gjerdet ble laget fra grunnen av med nye trelast, vente i minst tre måneder før farging slik at den tillater tre å kurere.

Farging gjerdet

Å starte, flekker på toppen av gjerdet, og gi den et tykt belegg. Dette er delen som bærer hovedbyrden av regn og sol og må høyest mulig beskyttelse. Dette gir også noen avrenning å dryppe ned gjerdet der kan du jobbe den i tre. Hvis du bruker en pensel eller rull, maling foran og høyre kanten av hver plukket eller planken og gjenta prosessen til én side er ferdig. Når det er ferdig, kan du gjenta prosessen på den andre siden av gjerdet. Hvis du male over en patio eller annet område du ikke vil farget, skyve en dråpe klut eller et tynt stykke tre under gjerdet å fange avrenning.

Kan flekken tørke i en time eller så, så gå over hele gjerdet og se etter flekker som du gikk glipp. Farging et gjerde er i hovedsak avsperring det fra elementene, så du ikke vil la noen flekker utsatt.

Flere Tips og oppfølging

Når du maler gjerdet med pensel, bruk korte, raske slag og prøve å male i retning de tre korn går. Dette sikrer at du får den med en glatt, selv strøk. Og etter seks måneder eller så, legge til et ekstra lag av flekken gjerdet eller male det å legge et beskyttende lag og beskytter områder som ikke får nok flekken første gang (ulike deler av gjerdet blir mer porøst enn andre). Hvis din flekken ikke inneholder fugemasse, kan du legge et lag med fugemasse i stedet. Uansett, bruker ekstra tid og penger til et andre lag vil beskytte investeringen du har gjort i gjerdet i årene som kommer.