Den beste måten å fjerne vinylbelegg fra sementgulv.

February 27

Fjerne vinylbelegg fra sement etasjer er aldri gøy, men er nødvendig i forberedelsene for nye vinyl. Det viktigste å vurdere er den mulige eksistensen av asbest i gjeldende gulvet. Gulv installert etter 1986 er vanligvis asbest gratis. Spre tvil ved å ta en del av gulvet for testing av en miljømessig lab eller konsulent. Labs en avgift for testing og kan anbefale et selskap å fjerne gulvet hvis asbest er i utvalget.

Fjerning metoder av Vinyl gulv

Ark vinyl installeres ved mastik brukt rundt perimeters eller brukes på hele gulvet. Fjerningen er enklere hvis metoden perimeter ble brukt. Ark vinyl er raskere å fjerne ved et verktøy kniv til å kutte den i strimler. Strimler trekke opp, forlater rester av lim på sement. Nyt limet med varmt vann eller kjemiske fjerning og skrape. En skraper med lange håndtak er enklere å bruke enn en hånd skraper. Kjøpe denne typen skrape fra de fleste hjem sentre. Dette verktøyet ligner skrapen brukes til å bryte isen fra innkjørsler og fortau. Lang håndtaket lar deg jobbe en stående posisjon i stedet for krypende på gulvet. Begynne på en av kantene på vinyl gulv, sette inn skrapen under kanten av vinyl. Bruk din fot for å presse skrapen under vinyl.

Meiselformet makt fungerer raskt for å bryte opp vinylbelegg og mindre arbeidskrevende enn en hånd skraper. Utleie av denne type maskin er tilgjengelige fra gulv leverandører. Bruk alltid vernebriller og hansker når du bruker utstyr. Start på en døråpning og holde maskinen i en vinkel på gulvet. Trekker på avtrekkeren på maskinen og arbeid over gulvet i deler, holde meisel mellom gulv og sement. Makt meisel vil bryte vinyl i små biter.

Varme på vinyl gulv med varmepistol myker gulv, tillater fjerning av sement med skraper. Vær forsiktig og god ventilasjon å unngå innånding av røyk. Det vil boble og kunne antennes hvis varmen er konsentrert i ett område for lang. Bruke hansker for å unngå brannskader.

Fjerning av Vinyl lim fra sement

Fjerning av limet er en prosess for å prøve ulike metoder for å finne den mest effektive metoden. De fleste mastik fjernes når fuktet med varmt vann og skrapt av sement. Hvis varmt vann ikke vil mykne mastik, gjelder en kjemisk remover og skrape. Rengjør sementgulvet med rent vann og en mopp å fjerne eventuelle gjenværende mastik. Installere nye gulv etter rengjøres gulvet er tørr.