Den beste måten å fjerne vann flekker fra rustfritt stål bestikk

April 6

Rustfritt stål sølvtøy er høy kvalitet dinnerware som varer i lang periode av tid da stelt riktig. Det finnes flere detaljhandel rengjøring produkter tilgjengelig som hevder å fjerne flekker av rustfritt stål, dette er mange ganger kostbare elementer som er for dyrt for noen på et budsjett. I stedet bør du vurdere å bruke de beste billige ingrediensene som fortsatt fjerner vann flekker med letthet.

Hvordan å vaske

Riktig vask rustfritt stål, bruk en flytende oppvaskmiddel med varmt vann. Rene kasseroller bruker en vaske klut eller svamp og skyll grundig fjerne noen parabolen såpe rester. Nøkkelen til å eliminere vannflekker er tørke sølvtøy for hånd. Dette hindrer noen vann innskudd fra forming. Ikke vask rustfritt stål i oppvaskmaskinen, så dette er når vannet flekker vanligvis skjemaet.

Natron

Natron er et mildt rengjøringsmiddel som inneholder alkaliske, som reagerer med rustfritt stål. I et fat med varmt vann, rør i 1/2 kopp natron. Når bakepulver har oppløst, plassere rustfritt stål sølvtøy i løsningen for to til tre minutter. Deretter Bruk en svamp eller klut gni flekker av sølvtøy. Tørr hånd å hindre vannflekker fra utviklingsland. Hvis vannflekker fremdeles hardnakkethet, dryss natron direkte på sølvtøy og gni med en klut eller svamp. Skyll og tørk godt, og alle vannflekker bør fjernes helt.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol er også enkelt å fjerne flekker uten skadelige rustfritt stål sølvtøy. DAB en bomullsdott eller bomullspinne i litt isopropyl rensevæske, og gni over flekkene. Når alle flekker er fjernet, skyll med varmt vann og hånd tørr å fjerne noen alkohol rester. Siden rubbing alkohol kan være farlig hvis ingested, må du vaske sølvtøy grundig i oppvaskmiddel og varmt vann for å fjerne alle leftover alkohol rester, og tørke for hånd for å hindre eventuelle nye vannflekker fra forming.

Vegetabilsk olje

Vegetabilsk olje vil også fjerne vannflekker og også skinne rustfritt stål sølvtøy. DAB en bomullspinne eller spissen av en klut i vegetabilsk olje og gni ut vann flekker. Denne oljen kan brukes å polere hele stykke sølvtøy. Polsk med olje, skyll med varmt vann for å fjerne alle oljerester og tørke for hånd for å hindre vannflekker fra forming.

Eddik

Hvit eddik også fjerner vannflekker og skinner rustfritt stål sølvtøy. I en bolle, bland to kopper vann og en kopp hvit eddik. Bruk en svamp å rengjøre sølvtøy, skyll med varmt vann, så tørr hånd for å hindre nye vannflekker fra forming.