Den beste måten å fjerne striper fra skifer tabell eller Counter toppen

January 9

Den beste måten å fjerne striper fra skifer tabell eller Counter toppen

Skifer er en naturlig siliceous stein som består av silika og kvarts partikler. Skifer er lett å rengjøre. I motsetning til mange stein overflater, for eksempel marmor eller granitt, kan du best ren stein med mild syre rensemidler. Skifer er generelt mørk grønn, svart, grå, eller rød. Velge den beste metoden for å fjerne striper slik skifer holder det farge og tekstur.

Fjerne såperest

En vanlig årsak til striper utvikle på skifer tabeller eller benkeplater er at du brukte for mye såpe i din rengjøringsmiddel. Overflødig såpe derfor forblir på overflaten av skifer. Den beste måten å fjerne såpe er å bruke vann for å rense den mer grundig. Vann er den beste metoden fordi det ikke vil skade skifer. Dette gjør suge en svamp i klart vann, og gni den over skifer til såpe er borte. Du kan måtte vri ut svamp og nyte det du vil fjerne alle såpe rester.

Fjerne hardt vann rester

Hardhet er vann som inneholder overflødige mineraler. Når vannet tørker, etterlater det bak mineral rester som vises eksentrisk og chalky. Du kan fjerne dette ved å blande 1 del vann og 1 del hvit eddik. Mild sur eddik vil motvirke alkaliske hardt vann flekken. Nyt en klut i løsningen og gni det over skifer overflaten.

Fjerne vann rester

Hvis skifer er svært blanke, vil vannet strek når det begynner å tørke på overflaten av steinen. Unngå dette for hånd tørking skifer med en ren klut i stedet for å la den lufttørke. Fjerne biffene ved polering skifer med en mikrofiberklut. Buff i en sirkulære bevegelser å fjerne striper.

Hindre striper og flekker

Forhindre striper ved rengjøring skifer riktig som allerede diktert. Du kan hindre flekker fra utviklingsland med coaster, placemats og trivets under kjeler og servise hvis tabellen skifer. Hvis din counter skifer, holde mat fra kantene på telleren og ikke slå eller helle mat som kan sprute på benkeplater.