Den beste måten å fjerne Rust fra støpejern

February 8

Den beste måten å fjerne Rust fra støpejern

Støpejern er kjent for sin robust holdbarhet. Skilles fra andre metaller av dens evne til å beholde og jevnt fordele varmen, støpejern er den foretrukne materialet for å lage alt fra kokekar til gryte-klokken ovner. Med riktig pleie, kan støpejern stykker lett bli familie arvestykker, passerer fra én generasjon til neste uten tegn til svekkelse. Under visse betingelser, men kan støpejern begynne å rust. Bør en favoritt stykke viser tegn til korrosjon, bruke en enkel potet å fjerne rust og gjenopprette overflaten.

Instruksjoner

•Sprinkle 2 ss. natron over det berørte området. Halvert en rå potet. Bruk flate slutten av potet gni bakervarer brus i den korroderte delen av støpejern. Trykk fast på potet og bruk små, sirkulære bevegelser for å løsne rust. Når overflaten blir glatt, skive av skitnet delen av potet, opprette en ny "scrubber." Tørk natron med en fuktig klut og gjenta om nødvendig til rust er ikke lenger tydelig.

•Kombiner ½ kopp varmt vann og 1 kopp destillert hvit eddik. Dekk alle sta rustflekker med en klut som er fuktet i denne løsningen. La kluten på plass opptil 2 timer, deretter vattpinnen området med en fuktig svamp å fjerne noen langvarig rester.

•Vaskestasjonen tømmes elementet i varmt såpevann vann. Bruk en stiv-bristled pensel til å gjennomsøke overflater, fjerne skitt eller klebrige rester. Under normale omstendigheter, bør støpejern aldri rengjøres med vaskemiddel eller eddik som begge ingredienser vil fjerne metallet beskyttende belegg.

•Dekk små biter av støpejern med lys belegg vegetabilsk olje. Bruk et papirhåndkle til å distribuere olje jevnt over overflaten av metallet. Plasser elementet i 350 grader Celsius ovnen i 1 time. Denne prosessen sel metall og beskytter det fra overflate skader og korrosjon.

•Buff støpejern elementer med ark av vokset papir. Plasser papiret mot metall og gni briskly med små, sirkulære bevegelser. Friksjon overfører voksen til støpejern, dekker metall i et tynt lag av beskyttende polsk mens bringe ut skinne.