Den beste måten å fjerne olje flekker fra en innkjørsel

April 8

Den beste måten å fjerne olje flekker fra en innkjørsel

Nøkkelen til å fjerne oljeflekker fra en betong eller asfalt oppkjørselen er å fange flekker når de er frisk. Eldre flekker kan noen ganger bli fjernet, men det tar betydelig beløpene av albuen fett. Enkel smidler effektivt rengjøre både betong og asfalt innkjørsler.

Rengjøringsprodukter

Rengjøring betong innkjørsler, anbefaler bruk enkel flytende oppvaskvann såpe, DIY spaltist Tim Carter av spør webområdet Builder. For asfalt bruk innkjørsler en trisodium fosfat, eller TSP, renere, ifølge hjem Tips nettsted.

Søknadsprosessen

For betong og asfalt innkjørsler er rengjøringen relativt samme, selv om den anbefalte produkter skiller seg. Bruke rengjøringsmiddel direkte på flekken, dekker olje stedet. Skrubbe med nylon-bristled pensel. Såpe eller TS løfte oljen ut av oppkjørselen overflaten, men det kan ta flere forsøk.

Etterbehandling

Det er mulig å skylle bort oljen og rensemiddel med en slangen, advarer denne kan forurense gården eller street, Tim Carter. Blot opp så mye av olje og renere bruker med papirhåndklær. Dekke eventuelle gjenværende rester med kattesand. Scoop i en papirpose og fylling i et godkjent deponi.