Den beste måten å fjerne mugg fra Grout

April 8

De sier Gud er i detaljene, og grout i kjøkken eller bad er ikke annerledes. Det er en kjedelig og kjedelig og arbeidskrevende oppgave. Men hvis gjort konsekvent og med rett type omsorg, er fjerne mugg fra fugemasse en håndterlig aktivitet.

Årsak

Mugg fugemasse er ofte mellom fliser i bad eller kjøkken, to av de våteste stedene i hjemmet. Som fuktighet arter mugg, kan du forestille lekeplassen opprettet for de ekle cellene å formere seg.

Fjerning

Det er flere måter å fjerne mugg fra din fugemasse. Fjerne mugg er viktig for både estetiske og helse. GroutCleaning.com advarer at mold og mugg "kan være svært farlig for familiens helse." Avhengig av hvor lenge det har vært siden flisen ble installert, har det sannsynligvis tatt litt tid for mugg å bygge, så det kan ta timer, dager, før du kan fjerne skyldige.

Det første trinnet, er ifølge Tim Carter (be byggherren") å skrubbe så mye av mugg som mulig med en gammel tannbørste eller grout så fra din lokale jernvarehandel. Hvis du har hardt vann flekker, plassere papirhåndklær mettet med hvit eddik på flisen---en prosess som kan ta timer, avhengig av hvor ille flekker er. Holde eddik frisk og skyll flisen også når prosessen er fullført.

Tørke ned de berørte områdene fjerne fuktighet på overflaten. Bruk av en blekemidler løsning for å fjerne mugg--- men husk å teste det på en liten, iøynefallende området først. Hvis du arbeider med skifer fliser, bruk ikke blekemiddel; ammoniakk er et bedre alternativ (Husk å aldri blande to stoffer). Du kan også bruke en kommersiell renere, men prøv metodene husholdning først.

Oksygen-baserte rengjøringsmidler er et godt alternativ for de som ikke kan håndtere blekemiddels klor røk; Dette er den foretrukne metoden hvis du har en septiktank. Klor vil drepe gunstige bakterier i systemet, men oksygen-baserte rengjøringsmidler vil hjelpe dem. GroutCleaner.com foreslår skrubbing din grout med en natron lime.

Forebygging

Den beste måten å holde på toppen av mugg grout er rengjøres minst en gang annenhver uke. Skyll flisen og bruker en nal for å få vannet av overflaten. Holde badet godt ventilert; ha alltid en dør eller vindu åpen slik at luften kan sirkulere fritt.