Den beste måten å fjerne møbeltrekk stifter

June 24

Den beste måten å fjerne møbeltrekk stifter

Fjerner møbeltrekk stifter er en ferdighet som er nødvendig hvis du har tenkt å reupholster møbler, eller hvis du er bare hevingen materiale fra en polstret møbel. Uansett din hensikt er fjerne møbeltrekk stiftene ganske enkel, krever en liten albue fett i tillegg til én eller to spesifikke verktøy.

Møbeltrekk verktøyet

En møbeltrekk stift remover er tilgjengelig på de fleste hjem og hage-forsyning eller jernvareforretninger, og i butikker som spesialiserer seg på veggpolstringer møbler. En møbeltrekk stift remover gjør fjerne møbeltrekk stifter ganske enkel. Spesialdesignet å forstå bestemte stil og størrelse mest brukte møbeltrekk stifter, kan disse verktøyene du lett forstå møbeltrekk stiften og effektivt holde på det før det har blitt trukket fri fra stykke stoppede møbler. Verktøyet fjerner møbeltrekk stiften intakt, som sparer deg fra grave eller nysgjerrige gjenværende metall fra stykke møbler.

Nål nebbtangen

Nål nebbtangen vil fungere hvis du ikke har eller finner en møbeltrekk stift remover. Siden de ikke er utformet for det egentlige formålet, kan det krever litt mer innsats å snag stiften og trekke den fra stykke stoppede møbler. Noen ganger vil stiften bryte når bruker de nål nebbtangen, noe som gjør det nødvendig å deretter lirke resten av ødelagte stiften, også ved hjelp av nål nebbtangen. De er definitivt en andreplass muligheten til å bruke den møbeltrekk stifte remover.