Den beste måten å fjerne menneskelig blodflekker

January 25

Den beste måten å fjerne menneskelig blodflekker

I en verden av Klesvask, store tre flekken skaperne herske øverstkommanderende: gress, blod og mat. Menneskelig blod spesielt positurer ekstra problemer for fjerning. Hovedsakelig på grunn av dens sammensetning av hemoglobin og klissete proteiner, menneskelig blodflekker har tendens til sette raskt og permanent i en svært kort periode. Med rask handling og kjennskap til noen enkle pletten fjerning regler, kan du redde alt fra klær til tepper.

Instruksjoner

•Blot flekken umiddelbart. Bruker en absorberende materiale som en svamp eller papir håndkle, forsiktig klatt flekken. Ikke gni flekken, kan dette forårsake proteiner i menneskelig blod å rippe, og angi flekken. I stedet dab flekken forsiktig å fjerne så mye av overskytende som mulig.

•Kontroller produsentens etiketten på farget varen. Ser for hvitvasking og advarsler. Følge instruksjonene for å unngå å skade farget elementet ytterligere. Hvis varen er tørr Rengjør bare, må du ta det til renseri for flekkfjerning også.

•Når mulig, skyll stained området med kaldt vann. For store elementer og flekker, kjøre et kaldt bad og senk den flekken og hele elementet hvis nødvendig. For små gjenstander og flekker, kjøre den fargede delen under kaldt rennende vann til så mye flekken er vasket bort som mulig. Tepper, mette området med kaldt vann og blot området grundig, fjerne så mye flekken som mulig. På harde flater, tørk og blot flekken med en absorberende materiale, fjerne så mye flekken som mulig. Igjen, under denne prosessen ikke Benytt støvkluter stained området.

•Launder men ikke tørr farget elementet hvis mulig. Behandle området med Klesvask flekkfjerner, i henhold til retningslinjene fra produsenten. Hvitvaske farget elementet alene, i kaldt vann. Etter vask, sjekk stained området. Hvis flekken har vasket bort, tørk den som vanlig. Hvis flekken er fortsatt til stede, Fortsett pletten fjerning metoder. Tepper eller harde flater, vask stained området med en svak rengjøringsmiddel eller med parabolen såpe og kaldt vann. Blot overflødig vann og la luften tørr.

•Treat flekken med club soda. La brus fizz opp og forsvinne, og skyll eller blot med kaldt vann. Gjenta dette trinnet til flekken er borte, og hvitvasking som vanlig. La luften tørr.

Tips og advarsler

  • Andre hushold flekken fjerning kan komme i hendig, for eksempel blekemiddel, sitronsaft og salt, en pasta av natron og vann, og selv spytt.
  • Ikke bruk en klær hårtørker eller varmt vann når du prøver for å fjerne en menneskelig blod flekk. Unik proteiner i blodet vil i hovedsak koke, og angi flekken permanent.