Den beste måten å fjerne maling fra runde bord fasader

March 13

Runde tre fasader er en mye brukt byggemateriale som beskytter den underliggende strukturen av huset mot regn, snø og solens ultrafiolette stråler med en rekke overlappende styrene. På grunn av åsene opprettet av overlappende mønsteret, kan fjerne forverret maling presentere utfordringer. Det finnes ulike metoder for å fjerne maling fra runde bord ytterkledning, noen mer effektive enn andre. Den beste metoden avhenger tidsplanen, budsjettet og hvor mye tid du ønsker å investere i prosjektet.

Sliping borte maling

En drevet plate sander er et effektivt middel for å fjerne gamle malingen fra fasader. Forhold til kjøpe gallons av dyre og potensielt etsende kjemikalier fjerne maling, makt sander er en god investering. Brukt riktig, vil det fjerne maling raskt og forlate en ren overflate for fremtidige belegg. Ulempene med makt sander inkluderer støv. Dette kan være spesielt problematisk hvis du fjerner en eldre, bly-basert maling. Du må kjøre en vakuum linje med sander. Også, hvis du ikke er forsiktig med sander, kan det forårsake skade fasader. Bruke en plate slipemaskin på fanget ytterkledning kan være vanskelig på grunn av overlappende mønster av styrene. Du må jobbe nøye for å få alle malingen av fra under overlapping.

Brenne bort maling

En varme-plate eller en varmepistol kan brukes til å varme, smelte og skrape bort gammel maling fra fasader. Som sander er varme pistolen en relativt billig, engangs investering. Varmepistoler smelte malingen av, så får under åsene i runde bord fasader er enklere enn det ville være med en sander. Stor fare med varme platen eller pistol er brann. En aske kan begynne å smolder og du kan være på den andre siden av huset før faktisk tennes. Bly fra gammel maling kan også bli utgitt i røyk og damp varme våpen og plater. Det finnes infrarøde maling fjerning som fungerer effektivt svekkes og fjerne gamle belegg av tre. Disse verktøyene kjøres ved lav temperatur så det er ingen risiko for brann. De fjerne alle maling med én omgang, og de arbeider raskt. Om en 20 - å 30-andre eksponering er alt som trengs. Den infrarøde maling remover er et flott alternativ for å fjerne maling for fanget fasader hvis du har penger og du kan få hendene på en. Disse maskinene er dyre, og de er ikke allment tilgjengelig overalt.

Kjemisk fjerne maling

Det finnes en rekke ulike kjemikalier på markedet for å fjerne gamle malingen. Noen av dem fungerer veldig raskt, og andre er mer langsom-fungerende. Methylene klorid er en svært effektiv og fort-fungerende maling stripper som er et godt alternativ for å fjerne maling fra fanget ytterkledning boards, fordi det kan lett brukes på undersiden av ryggen opprettet av overlappende ytterkledning mønsteret. Den spiser gamle belegg av tre nesten umiddelbart etter søknad. Det er svært caustic, skjønt, og kan brenne huden og øynene. Det er viktig å bruke verneutstyr, inkludert lange ermer, gummihansker, vernebriller og en respirator, når du bruker den. Det er nyere, nontoxic maling removers på markedet. Disse produktene er effektiv, men mye tregere-fungerende enn methylene klorid-baserte strippere. Vanligvis krever nontoxic strippere minst en time å løsne gamle belegg. Den beste tilnærmingen er ofte å la dem på huset over natten og deretter skrape belegg bort neste dag. Disse strippere nontoxic natur er en stor fordel, skjønt; du trenger ikke engang å bruke hansker med dem. På den annen side, kan de være dyrt, vanligvis rundt to ganger prisen av sine methylene klorid-baserte kolleger.