Den beste måten å fjerne lukt fra kjøleskap

November 15

Den beste måten å fjerne lukt fra kjøleskap

Åpne kjøleskapet og møte ubehagelig lukt kan være urovekkende. Kjøleskap kan du holde bedervelige matvarer i lengre tid. Men kan disse matvarene fortsatt bli gamle, moldy og harsk og fylle kjøkken apparatet med en nese-Krølling lukt. Heldigvis har du ikke å leve med den ubehagelige aromaen. Den beste måten å fjerne kjøleskap lukt er Rengjør innsiden av apparatet uten sterke kjemikalier. Du kan bruke noen nontoxic og rimelig husholdningsartikler å rengjøre og fjerne lukt kjøleskapet.

Instruksjoner

•Vri kjøleskap temperatur urskiven - i kjøleskapet - til "Off". Fjerne noen matvarer som er utløpt, støpte eller er ikke lenger ønsket. Bruk denne tiden skal lagre elementer du vil beholde i lufttette beholdere med riktig lokk. Plass bedervelige matvarer som du holder inne en kjøligere fylt med is. Kjøligere vil holde dem trygt mens du rense kjøleskap.

•Fjern hyllene fra kjøleskapet. Noen kjøleskap har ikke flyttbare hyller. Hvis du ikke kan fjerne hyllene, kan du hoppe over dette trinnet. Senk de flyttbare HYLLEPLAN til en vask fylt med varmt såpevann. Skrubbe hyllene rent med en svamp. Bruk en nylon skrubbe børste for å fjerne alle fastsittende mat og smuss. Skyll hyllene med vann og håndkle tørr.

•Fyll en 5-gallon bøtte med 1 gallon varmt vann. Hell 1 tsp. av flytende oppvaskmiddel og 1 kopp hvit eddik i vann og bland med lange håndtak skje. Dish såpe renser kjøleskapet mens hvit eddik deodorizes det. Fyll en andre bøtte med varmt vann. Plass begge bøtter innen rekkevidde fra kjøleskapet.

•Submerge en ren svamp i blandingen og - mens du holder svampen over bøtte - vri ut overflødig væske. Starter på toppen av kjøleskapet og skrubbe innsiden helt med svamp. Skyll svamp i bøtte fylt med varmt vann når det blir skitne. Senk den tilbake i blandingen og fortsetter skrubbing før du har grundig rengjort innsiden av kjøleskapet.

•Rinse blandingen av innsiden av kjøleskap med en klut fuktet med kaldt vann. Tørk deretter tørt med et håndkle. Erstatt hyller, slå temperatur Ring "På" og plassere maten tilbake i kjøleskapet.

•Plasser en åpen boks av bakervarer brus i kjøleskapet for å absorbere lukt. Erstatte bakepulver en gang i måneden.

•Rengjør kjøleskapet å fjerne uønsket og utløpte elementer en gang i uken for å holde den lukter frisk. Helst utføre dette trinnet på dagen før søppel er plukket opp.